Trump Dump. Як тролять потенційного президента

"Моя краса полягає в тому, що я дуже багатий". Ні, це слова не пересічного користувача Facebook – а потенційного президента США.

Одна з найяскравіших політичних постатей, Дональд Трамп відомий своїми абсурдними заявами і хизується своєю скандальністю.

Реклама:

Він не боїться гостро висловлюватися на такі теми, як расизм, неприязнь до іммігрантів; здається, йому наплювати на моральні принципи; він дозволяє собі відверте хамство та агресивні виступи.

Жоден інший кандидат не викликає стільки негативних емоцій, як Трамп. Чим більше принижень – тим більше ображених.

Трамп проти всіх

Реклама

Рекламне агентство Sid Lee Collective вдало використало численні абсурдні, расистські та шовіністичні вислови Дональда Трампа під час виборчої кампанії.

Вони зібрали реальні цитати та найкращі вислови з виступів Дональда Трампа і перетворили їх у супер-неофіційний розширений пакет гри "Карти проти всіх".

Абсурдні, расистські та шовіністичні вислови Дональда Трампа перетворили на карткову гру. Фото Sid lee collective

Концепція гри доволі проста: гравець ставить запитання з чорної картки, а решта підбирають найбільш смішну відповідь за допомогою білих карток.

"Карткова гра про жахливу людину", – так описують гру її творці.

Такі картки не знайти на полицях звичайних магазинів. Але бажаючі можуть зробити запит, залишивши свою поштову адресу на офіційному сайті гри.

Реклама
Для збільшення натисніть на зображення. Фото Sid lee collective

Для тих, кого нудить від Трампа

У Великобританії з'явилися блювотні пакети із зображенням Дональда Трампа.

Сувенір створено дизайнером Лідією Лейд, яка стала відомою завдяки своїм гігієнічним пакетам. Річ призначена для тих, кого нудить від усього, що пов'язано із передвиборною агітацією.

"Я люблю всі види мистецтва і дизайну, а трафаретний друк є однією з моїх пристрастей", – каже Лейд.

Блювотні пакети із зображенням Дональда Трампа. Фото lydialeithdesign/instagram

Головний слоган сувеніру: "Змусимо Америку блювати знову", – що обігрує слоган його президентської кампанії – Make America Great Again.

Реклама

Дрібним шрифтом внизу зазначено: "Тримайте це біля себе у листопаді". Адже Лейд радить покупцям блювотних пакетів скористатися ними, коли і відбудуться вибори президента Америки.

Сучасний Гітлер

Художник Pegasus порівняв кандидата в президенти США Трампа з Гітлером.

"Дональд Трамп виступає проти мігрантів, що відрізняються від нього кольором шкіри. І це – відверто расистська річ, якою колись займався сам Гітлер", – висловився колись Феліпе де Хесус Кальдерон Інохоса, колишній президент Мексики.

На картині зображено Дональда Трампа в нацистській формі. Ім'я Трампа перекреслено, а нижче написано: "Ті, хто не пам'ятають історію, приречені повторити її".

Реклама
Художник порівняв кандидата в президенти США з Гітлером. Фото Pegasus

"Історія завжди повторюється! Не дайте Америці потонути у лайні ще раз! Усуньте Трампа зараз, поки не стало занадто пізно!" – пише у своєму твіттері автор картини Pegasus.

Також він дорікає, що люди все частіше ігнорують факти та прислухаються до чуток.

Художник сподівається на те, що його творіння, разом із тисячами інших картин, створених художниками у всьому світі, відкриють очі виборцям та дадуть їм заклик до пробудження, якого вони потребують.

"Ті, хто не пам'ятають історію, приречені повторити її", - написано на портреті. Фото Pegasus

До речі, вуличному художнику, який порівняв Трампа з Гітлером, погрожують смертю, пише Мashable.

Pegasus повідомив, що погрози надходять по телефону та електронною поштою. Деякі залякують його тим, що, коли Трамп стане президентом, художника позбавлять громадянства США і депортують.

Реклама

Однак Pegasus стверджує, що незважаючи ні на що, не збирається мовчати.

Кривава помста

Бренд Cute Fruit Undies випустив нову лінію жіночої спідньої білизни під час менструацій.

На внутрішньому вкладиші трусиків зображено обличчя політика США, який агресивно висловився проти репродуктивних прав жінок.

"Ці вибори настільки безглузді та радикальні, що "такого роду" часи вимагають належної сміхотворної відповіді", – коментує виріб Сара Палатник з Cute Fruit Undies.

Реклама
На внутрішньому вкладиші трусиків зображено обличчя політика США. Фото Cute Fruit Undies

На своєму сайті бренд називає політиків, що намагаються прийняти закон, який перешкоджає репродуктивним правам жінок, – "кривавими відходами".

Також жінки можуть обрати, кого саме "омити кров'ю".

У колекцію входять: Джеб Буш, Сара Пейлін, Тед Круз, Том Еммер, Майк Хакабі, Джон Кейсік, Рік Санторум, Ренд Пол, ну й, Дональд Трамп, звісно.

А boob painted by a boob

Художниця Девісон намалювала портрет кандидата в президенти США Дональда Трампа, використовуючи власні груди, і виклала процес малювання на YouTube.

Реклама

Девісон, назвала свою роботу "А boob painted by a boob" ("Дупа, намальована цицькою") – що аж ніяк не свідчить про її підтримку цього кандидата.

Навпаки, художниця вважає портрет "жахливим", що, на її думку, цілком відтворює реальний образ кандидата.

"Я переконана, що Трамп – це жахливий вибір. Я й хотіла створити унікальну роботу, що зображує його таким "жахливим" чином, аби це привернуло увагу людей", – каже художниця.

Цим витвором мистецтва Девісон переслідує дві цілі. Вона сподівається на активну дискусію на YouTube, щодо президентських перегонів Трампа, і в той же час підтримує збір коштів для дослідження раку грудей.

Реклама

"Жіноча карта" проти Трампа

Суперниця Трампа у президентських перегонах Хілларі Клінтон вирішила видавати рожеві "жіночі картки" тим, хто фінансово підтримує її передвиборчу кампанію, пише Mashable.

Таку відповідь Клінтон дала кандидатові від Республіканської партії, коли той заявив, що вона спекулює роллю жінки, аби отримати підтримку та голоси.

Хілларі Клінтон у відповідь на заяви Трампа вирішила видавати рожеві "жіночі картки". Фото @kkrawchenko/twitter

Картку створено для тих, хто хоче боротися за рівні права, а також за надання жінкам медичної допомоги та оплачуваних відпусток за сімейними обставинами.

У відповідь Трамп застеріг свого демократичного суперника від використання "жіночої карти".

Реклама

"Будь обережна, Хілларі, коли ти так розігруєш "карту жінок" або "принижених жінок", – заявив Трамп у своєму твіттері.

Мікропеніс Дональда Трампа

Художниця Ільма Гор з Лос-Анджелеса намалювала портрет оголеного Дональда Трампа з крихітним пенісом.

Все, що хотіла зробити Ільма, – це привернути увагу людей та змусити їх задуматися.

"Викликати реакцію – ось, чого я хотіла, – каже вона. – Картина не повинна вам подобатися, ви не зобов'язані погоджуватися з нею. Але якщо вона змушує вас замислитися, то це і є мистецтво".

Реклама
Фото Illma Gore. Щоб роздивитися оригінал, без чорного квардрату перейдіть за посиланням у Twitter

Опублікувавши фото своєї картини "Зробимо Америку знову великою" на Facebook, соціальна мережа змусила її видалити це фото і заблокувала їй доступ до сторінки.

Згодом художниця отримала тисячі погроз, а також повідомлення від юристів мільярдера про судовий позов, який буде поданий до суду, якщо вона вирішить продати картину.

Сьогодні картина висить у галереї "Меддокс" в районі Мейфер, Лондон, куди люди можуть заглянути і зробити саме те, чого Гор і хотіла, щоб вони зробили: поглянути на картину і обдумати її.

Король Дональд Ланітстер

Дональда Трампа зробили героєм серіалу "Гра престолів".

Один із Youtube-користувачів поєднав епізоди серіалу "Гра престолів" з фрагментами передвиборних виступів мільярдера Дональда Трампа.

Також портал Mashable доводить схожість кандидата в президенти США Дональда Трампа із сімейством Ланністерів з серіалу "Гра престолів", знятого за циклом книг Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я".

Підставою для проведеної аналогії Трампа з Ланністером є його багатство, велика влада і безліч послідовників, а також колір волосся (члени вигаданого будинку були блондинами).

Крім того, сайт звертає увагу на відповідність позиції мільярдера девізу Ланністерів, які заявляють, що завжди платять свої борги: Трамп обіцяє, що в разі його перемоги на виборах за його борги заплатить Мексика.

Головною ознакою схожості кандидата-республіканця з могутньою династією сімейства з "Ігри престолів" є наявність геральдичного лева на гербі. Фото Mashable

Але головною ознакою схожості кандидата-республіканця з могутньою династією сімейства з "Ігри престолів" є наявність геральдичного лева на гербі Університету Трампа.

Лев є символом Ланністерів, а їхній офіційний девіз – "Почуй мій рев", зазначає видання.

Apps for Trumps

Тепер завдяки програмі на смартфоні Trump Trump – Block Trump content можна блокувати інформацію, яка стосується Дональда Трампа.

"Trump Trump – це контент-блокер, що слугує фільтром посилань, сайтів, фотографій, які містять слово "Трамп", – пишуть творці додатку.

Завдяки програмі на смартфоні можна блокувати інформацію, яка стосується Дональда Трампа

А ось творці гри Trump Dump тролять кандидата у президенти доволі принизливим чином. Суть гри доволі проста: ви намагаєтеся провести віртуальну пташку через щілину в цегляній стіні, яка швидко наближається (аналогічна гра "Flappy Bird").

Якщо птах не врізається у цю стіну, вона випорожняється віртуальним лайном на кандидата у президенти. Поступово Трамп перетворюється у велику купу лайна, що носить перуку та має характерні золотисті брови.

Творці гри Trump Dump тролять кандидата у президенти доволі принизливим чином

Вустами дітей

Компанія електроніки Powershop створила відеозапис, де багато дітей з Нової Зеландії повторюють слова з виступів Дональда Трампа.

"Я збудую велику стіну на нашому південному кордоні і змушу Мексику заплатити за неї!" – коли чуєш ці слова з вуст маленької дитини, що вдягнена у смішну жовту перуку, ці слова звучать скоріше весело, аніж погрозливо.

Схоже на те, що кандидат у президенти від Республіканської партії не збирається зупинятися. Тому це відео зроблено, аби заспокоїти усіх переляканих американців, щодо можливого президентства Трампа.

До речі, ви можете самі пересвідчитися, що золотистий чуб не пасує нікому.

Наталія Семенуха, спеціально для УП.Життя

Реклама:

Головне сьогодні