Діти епохи YouTube. 3-річна дівчинка і тато оригінально переспівали хіт A-Ha

— 21 травня 2016, 10:00

Відео, яке нещодавно було опублікованому в YouTube, пише babble.com.

Цей дует батька і дочки може видатися вам знайомим, оскільки вони вже записали інше подібне вірусне відео ще у грудні 2015 року.

Тоді вони виконали хіт "Shut Up and Dance" гурту Walk the Moon’s, який зібрав близько 500 тисяч переглядів.

"Ми запустили канал у грудні, і я припустив, що друзі і сім'я будуть насолоджуватися цим. Але перші кілька відео наробили неабиякого шуму", – зазначає Сільверман.

При цьому тато дівчинки трішки лукавить, оскільки є професійним відео-продюсером.

Він використовує нарізки музичних кліпів з Емілією у своїй повсякденній роботі на The Daily Dot, а також у 2013 році допомагав Mashable запустити відеопрограму.

Сільверман розкриває секрети зйомок. Каже, що дитину для таких відео потрібно знімати у хорошому настрої і "задобрювати".

"Якщо вона перебуває у правильному настрої, ми можемо швидко записати сюжет. Якщо ж ні, то це може бути дуже виснажливим. Нам часто доводиться робити перерви чи перезнімати", – розповів він, додавши, що допомагають також желейні цукерки.

"Її уява зашкалює, і спосіб смішніше, ніж все, що я міг би написати, але це важко захопити на відео, тому що вона кукситься щоразу, коли я дістаю камеру", – уточнив чоловік.

"Я не думаю, що Емілія дійсно розуміє, що незнайомі люди дивляться і розмовляють з нею в Інтернеті", – говорить Сільверман. – "Коли люди говорять їй, що їм подобається її відео, вона в основному не звертає уваги на це".

Реклама:

Головне сьогодні