Золоті монети царської Росії ®

— 5 травня 2016, 10:00

Оцінка монет проводиться без необхідності попередньої зустрічі. Клієнт може описати зовнішній вигляд монети фахівця по телефону, потім вислати фото в хорошій якості на адресу електронної пошти.

Скупка монет працює вже більше 10 років. Компанія готова не тільки викупити монети, але і продати наявні колекціонерам і іншим зацікавленим клієнтам. Оцінка проводиться чесно: монети купуються у клієнтів вигідно, за завищеною ціною, а продаються з невисокою націнкою. Також компанія працює з цілими колекціями - викуп і продаж, індивідуальний підхід, вузька спеціалізація - переваги, що дозволяють зробити співпрацю максимально успішним.

Де вигідно продати золоті царські монети?

Монети царської Росії були не тільки цінними, несли певний сенс і представляли якийсь матеріальний інтерес для громадян, а й були дуже красивими. І сьогодні продати золоті царські монети можна в пункт прийому монет.

Золоті монети царської Росії були створені в 1701 році. Традицію створення імператорами іменних спеціальних монет була впроваджена Петром 1.

Рідкісні царські монети - це руси

Сьогодні оціночна вартість однієї такої монети для колекціонерів може становити до п'ятисот тисяч доларів США. Здавати такі монети, звісно, потрібно в спеціально відведені місця по скупці, оскільки вироби складаються на 90% з золота і в ломбарду не будуть оцінювати їх реальну історичну цінність, а заплатять тільки за матеріал по прайс-листу.

Золотий червонець також представляє цінність, хоч і не настільки велику, як рос. Зате червінців досить багато по світу. Випускалися вони з 1898 по 1911 роки рік великими партіями. Ось їх і приймають скупники досить охоче.

За матеріалами: http://coins.kiev.ua

Реклама:

Головне сьогодні