Тест

У NASA продовжують шукати дослідників, фермерів та вчителів, які освоять Марс

Оригінальну колекцію малюнків вперше було продемонстровано на виставці у космічному центрі імені Кеннеді у 2009 році.

Відтепер вони доступні онлайн і можуть вільно використовуватися, повідомляє сайт агентства.

Навколишнє середовище планети має екстремальні умови, дні дуже довгі, їжа, найімовірніше, буде несмачною, однак це не матиме значення для хоробрих піонерів NASA.

Малюнок NASA/KSC

Постери у стилі часів Першої світової закликають землян створювати першу колонію на Червоній планеті.

Постер "Для подорожей потрібні дослідники Марсу". Збирайтесь у похід до найбільшого каньйону у Сонячній системі — Маринера на Марсі, де ви можете зловити синій захід Сонця в сутінках, і побачити два супутники Марсу (Фобос і Деймос) у нічному небі.

Малюнок NASA/KSC

Постер "Потрібні працівники у нічну зміну на Місяці Марсу". Ласкаво просимо, нічні сови! Якби ви жили на Місяці Марсу — на супутнику Фобос, у вас би був офіс з краєвидом видобутку ресурсів Марсу у нічному небі. Поселенці на самому Марсі побачили б, як Фобос сходить і сідає не один, а двічі на день!

Малюнок NASA/KSC

Малюнок "Для виживання на Марсі потрібні фермери!". Ваш великий палець — зелений? Ця робота — для вас! У космосі, ви можете вирощувати помідори, салат, горох і редис, такі самі, як у вашому літньому садку. Нові способи вирощування свіжих продуктів необхідні, щоб відважні підкорювачі були живими.

Малюнок NASA/KSC

Усі зображення можна скачати у високій якості на сайті Міжнародного космічного агентства NASA.

Малюнок NASA/KSC

Малюнок NASA/KSC

Малюнок NASA/KSC

Малюнок NASA/KSC