13 зіркових татусів про радощі і проблеми батьківства

— 19 червня 2016, 08:20

З нагоди Дня батька, який святкують у світі 19 червня, цитуємо інтерв’ю знаменитостей про те, як їх змінило батьківство.

Барак Обама,

президент США

"Наші діти розуміють, що життя не завжди буде ідеальним, що часи стають важкими, і що навіть найкращі батьки не роблять все правильно. Найбільше на світі, вони просто хочуть, щоб ми були поряд і дбали про їх життя" ("Being the Father I Never Had" Essay, 2011).

Thankful. #TBT

Світлину опубліковано користувачем Barack Obama (@barackobama) Лис 28, 2013 о 8:53 PST

Бред Пітт,

актор

"Батьківство – це краще, що я коли-небудь робив. Це змінює вашу точку зору. Ви можете написати книгу, ви можете зробити фільм, ви можете намалювати картину, але мати дітей дійсно найнезвичайніша річ, яку я робив" ("Today show", 2006)

❤ #brangelina #bradpitt

Світлину опубліковано користувачем Brad Pitt (@bradpittfans) Бер 12, 2016 о 11:01 PST

Брюс Вілліс,

актор

''Я налаштований слухати, що вони хочуть сказати. Ви дізнаєтеся більше, слухаючи. Навчіть їх цуратися драми, і не плутати її з діями, що допоможуть їм" ("Esquire", 2012).

#tbt #prettyinpink @buuski @scout_willis

Світлину опубліковано користувачем Rumer Willis (@ruelarue) Лис 20, 2014 о 12:02 PST

Девід Бекхем,

футболіст

"У моїй кар'єрі є багато речей, щось я виграв і багато – досяг. Але моє найбільше досягнення – сім'я. Бути хорошим батьком і хорошим чоловіком можна тільки будучи якомога більше залученим у справи сім'ї. Бути татом – важливіше за футбол. Я обожнюю своїх дітей. Люблю те, щоб наші діти є частиною нас обох. Це одна з найдивовижніших речей" ("The Mirror", 2011).

Possibly my favourite picture of Harper of all time... 4 beautiful years with the most amazing little girl... Happy birthday big girl... ❤

Світлину опубліковано користувачем David Beckham (@davidbeckham) Лип 9, 2015 о 11:53 PDT

Девід Бові,

співак

"Я не очікую, що рід людський досягне прогресу в багатьох областях. Проте, наявність дитини з вушною інфекцією робить мене надзвичайно вдячним за антибіотики" ("Esquire", 1994).

Кріс Мартін,

співак

"Чоловіки завжди повинні міняти пелюшки. Це дуже корисний досвід. Це психічне очищення. Це як миття посуду, тільки уявіть собі, якщо ваші діти – улюблені страви" ("The Sun", 2008).

Moses b like flicka da wrist #coldplay #guyberryman #jonnybuckland #willchampion #chrismartin #ahfodtour #ahfod #wembley #FUCKTRUMPLETSMOVETOCANADA

Світлину опубліковано користувачем im coldplay trash✨🔆 (@atlas.of.coldplay) Чер 15, 2016 о 5:11 PDT

Марк Уолберг,

актор

"Найголовніше завжди брати участь у всіх аспектах їхнього життя. Потрібно, щоб вони вам довіряли і ділилися всім. Не хочу, щоб вони були в жаху від мене. Але й не хочу, щоб вони думали, що можуть робити все, що вони хочуть" ("Esquire", 2014).

Nap time with daddy in the park.

Світлину опубліковано користувачем Mark Wahlberg (@markwahlberg) Кві 11, 2016 о 12:06 PDT

Метт Деймон,

актор

"Люди, які вже були батьками, говорили мені: "Це здорово! Це прекрасно!" Але я не думаю, що ви можете реально оцінити це, поки не випробуєте на собі" ("The Guardian", 2012).

Thanks to all the great #feministfathers out there, #mattdamon is a perfect example! #fatherhood #daughters #rolemodel #feminism #feminist #fathersday #happyfathersday #fathers #lipstickandpolitics

Світлину опубліковано користувачем Lipstick & Politics (@lipstick_and_politics) Чер 15, 2016 о 4:02 PDT

Меттью МакКонахі,

актор

"Ніколи не відчуваєш себе більшим мужнім, ніж коли стаєш батьком новонародженої... Я безумовно став більш егоїстичним, але в той же час став більш співчутливим" ("GQ", 2014).

. 💏👪 Cutest family ever 👪💏

Світлину опубліковано користувачем Matthew MacConaughey (@matthewmacconaughey) Сер 9, 2015 о 11:14 PDT

Райан Рейнольдс,

актор

"З того часу, як я подивився в очі своєї дитини, я знав, що якби коли-небудь ми були під атакою, я використав би дружину як людський щит, щоб лише захистити цю дитину" ("Late Show with David Letterman", 2015).

Happy Mother's Day, Mom. You gave birth to me an excruciating 468 weeks late. I was 9. We were both so happy to be free.

Світлину опубліковано користувачем Ryan Reynolds (@vancityreynolds) Тра 8, 2016 о 1:21 PDT

Рассел Кроу,

актор

"Знаєте, щойно ви стаєте батьком, все, що ви робите в житті, відбувається через призму того, щоб бути батьком" ("E! News", 2015).

Снуп Дог,

репер

"Знайте, коли можна брехати своїм дітям" (Interview with Martha Stewart, 2008)

💕💝🌹🍷19 years married. 22years in love 💝💝😘🌹🍷⛴💨💋

Світлину опубліковано користувачем snoopdogg (@snoopdogg) Чер 15, 2016 о 9:59 PDT

Філіп Сеймур Хоффман,

актор

"Коли стаєш батьком, починаєш по-іншому дивитися на своїх батьків. Зовсім не так, як коли був дитиною. Це пробудження, одкровення" ("People", 2007).

#PhilipSeymourHoffman #Art #Cine #MartinSchoeller

Світлину опубліковано користувачем Al Reig💀💀💀 (@alreigso) Тра 19, 2016 о 3:03 PDT

Реклама:

Головне сьогодні