Кияни зможуть замовити собі "військове таксі"

— 19 вересня 2016, 15:20

З 20 до 22 вересня у пасажирів сервісу виклику авто "UKLON" з'явиться можливість проїхати "військовим таксі" разом з волонтерами та ветеранами на машині, яка невдовзі вирушить у зону АТО.

Замовити особливе таксі можна вказавши хештеґ #wartaxi в коментарях до бронювання. Гроші за перевезення підуть на ремонт військової техніки у АТО.

Волонтери на певний час стануть професійними водіями, щоб розповісти про свою діяльність і відповісти на будь-які запитання пасажирів про війну.

[L]У такий спосіб організатори акції "Військове таксі" хочуть надати можливість своїм клієнтам та прихильникам поспілкуватися з Віталієм Дейнегою ("Повернись живим"), Павлом Кащуком ("Комбат.ua"), Галиною Алмазовою ("Вітерець"), Романом Синіциним ("Народний тил"), Євгеном Турчаком (демобілізованим військовим 95 бригади, "Спілка ветеранів АТО"), Леонідом Остальцевим (демобілізованим 95 бригади, "Піцца Ветерано").

Сервіс "UKLON" також спонсорує придбання "військового таксі", машини Mitsubishi Pajero Wagon, вартістю близько 6 тисяч доларів.

Реклама:

Головне сьогодні