Львівська вчителька, яка вдарила першокласника скакалкою, хоче "зам'яти" справу

— 29 вересня 2016, 13:50

Після написання заяви, адвокат вчительки у телефонній розмові пропонував "зам'яти" справу, повідомляє ZAXID.NET.

"Випадок трапився орієнтовно о 12:00, вчителька принесла у клас м’ячі, але попросила їх не брати. На перерві діти взяли м’ячі і мій син посперечався за один із них з однокласником. Хлопці побилися, у Тимофієвого однокласника з носа потекла кров. За кілька хвилин прийшла вчителька і вирішила дати здачі моєму сину за розбитий ніс", – розповіла Ліна Михайловська, матір першокласника.

Побиття сина Михайловська помітила, коли купала його перед сном. Від скакалки лишилися сліди на спині та сідницях хлопця.

Жінка звернулася у Львівську міську дитячу лікарню, щоб зняти побої, а також написала заяву на вчительку у поліцію.

Від скакалки лишилися сліди на спині та сідницях хлопця. Фото zaxid.net

"Ми звернулися до завуча школи, а вона звинуватила нас у тому, що ми заявили про побиття не у той самий день. Вона також сказала, що за добу ми могли самі нанести такі ушкодження дитині і хочемо скомпрометувати вчительку. До слова, після заяви у поліцію до нас вже звернувся адвокат класної керівнички, він пропонував "зам'яти" справу", – пояснила Михайловська.

[L]Директор львівської школи №62 Михайло Мирциняк поки не готовий оцінити випадок.

"У цій ситуації дуже багато правди і неправди, ми у цьому розбираємося. Мені надійшли заяви не тільки від цієї мами, але й від батьків побитих дітей. Ми будемо з’ясовувати, хто винний, наразі більше нічого вам не можу сказати", – сказав Мирциняк.

В управлінні освіти Львівської міськради з’ясовують деталі події й готуються озвучити результати розслідування згодом.

Реклама:

Головне сьогодні