Виховати справжнього чоловіка. Мама привчає 6-річного сина куховарити й прибирати

— 22 жовтня 2016, 11:00

"Я вчу свого сина готувати й прибирати вдома. Чому? Тому що хатня робота – справа не тільки для жінки", – написала Ніколь на своїй Facebook-сторінці.

До посту жінка додала фото 6-річного сина Лайла, який закладає одяг у пральну машину, смажить грінки та користується посудомийкою.

"Тому що одного дня він може стати самотнім чоловіком й жити один. Тоді він знатиме, як поратися із брудною білизною, – пояснила Ніколь.

[L]Тому що одного дня він захоче приголомшити когось власноруч приготовленою стравою. Колись він стане батьком і зможе допомагати у хатніх справах. Ми живемо у часи, коли дітей припинили навчати у школі куховарству чи сплачуванню рахунків.

Я привчаю до цього свою дитину, щоб вона могла бути активним членом суспільства, як удома, так і за його межами. Мій син не надто багато займається хатніми справами. Він виросте людиною, яка зможе прогодувати себе".

Пост Ніколь на Facebook отримав більше 150 тисяч уподобань, його поширили більше 58 тисяч користувачів. Такий спосіб виховання мав як схвальні відгуки, так і різку критику.

22-річна Полум свого часу стала відомою через участь у реаліті-шоу MTV "Вагітна у 16".

Реклама:

Головне сьогодні