Трендові подарунки на 2017 рік від "Золотого Стандарта" ®

— 25 жовтня 2016, 10:21

Компанія "Золотий Стандарт" відстежила закономірності покупок ювелірних прикрас, які купуються як чоловічою, так і жіночою статтю. Виявлені тенденції показують, що найчастіше купується українцями перед святами і що вважають за краще брати люди різних вікових груп. Дані оформлені у форматі статистики для того, щоб покупці "Золотого стандарту" змогли з легкістю визначитися з подарунком, орієнтуючись на модні тенденції ювелірних покупок.

"Золотий Стандарт" зазначає, що чоловіки 20-30 років купують у магазині кільця для заручин. А ось чоловіки старшої вікової групи охоче беруть у якості подарунків кільця для дам і сережки у вигляді цвяхів або крапель.

Популярністю користуються і сережки з дорогоцінним камінням: діамантами, янтарем, гранатом, сапфірами. Жіноча стать зупиняє вибір на покупці виробів для пірсингу в носі, якщо говорити про представниць прекрасної статі від 20 до 30 років. Жінки старшого віку купують у "Золотому Стандарті" хрестики для малюків, сережки і ланцюжки з витонченими варіантами плетіння. Попит у цій віковій групі є і на обручки.

День народження і Новий рік — популярні свята, на які часто дарують коштовності. Іменинницям підносять такі цінні сюрпризи: золоті і срібні кільця й сережки, виконані в анімалістичні стилі або з ажурними квітками, з дорогоцінними каменями. А іменинникам дарують символічні значки і брелки. Новорічна ніч стала підходящим приводом для презентування прикрас. Чоловіки дарують жінкам сережки і золоті кільця. Такі ж подарунки прийняті і на Всесвітній жіночий день. "Чоловіче" свято 14 жовтня (День українського козацтва) підвищує попит на ювелірні значки і брелки, придбані жіночою статтю.

Подробиці можна дізнатися на сайті "Золотого стандарту": www.zolotoy-standart.com.ua або за контактними номерами:
(096) 891-08-80;
(095) 641-08-80;
(093) 741-08-80.

Реклама:

Головне сьогодні