Українці, що працюють у Google і Microsoft, допомагають студентам знайти роботу

— 10 листопада 2016, 16:00

"Ми працюємо з кандидатами над їхніми резюме та проектами. В результаті найкращих кандидатів ми зможемо порекомендувати на позиції, які їх цікавлять, через внутрішні системи компаній", – розповідають засновники проекту UAInternships.

Взяти участь у проекті можуть студенти очної форми навчання українських університетів, які знають англійську на рівні, не менше B2.

Для цього потрібно заповнити аплікаційну форму, щоб організатори переконалися, що кандидат задовольняє усі вимоги позиції щодо навиків, освіти, і отримання візи.

[L]Раніше також повідомлялося, що випускники іноземних вишів безкоштовно відправляють на навчання до найкращих світових шкіл та коледжів учнів 9-11 класів українських шкіл.

Перевагу надають дітям з маленьких міст та сіл, які хочуть навчатися і докладають для досягнення своїх цілей максимум зусиль.

Допомогою з пошуком стипендій для навчання українських школярів займається благодійний Фонд Ukraine Global Scholars. Його заснували троє українців, які самі стали випускниками провідних навчальних закладів світу, хоча походять з незаможних родин.

Зараз у команді Ukraine Global Scholars 12 осіб.

"Всі наші здобутки – це виключно результат наполегливої роботи над собою. Разом наша команда отримала стипендії в розмірі 2 млн. 300 тис. доларів США на свою першокласну освіту", – кажуть засновники проекту.

Взяти участь у проекті можуть студенти очної форми навчання українських університетів, які знають англійську на рівні, не менше B2. Фото Goodluz/Depositphotos

З моменту заснування у 2015 році Ukraine Global Scholars допомогло вступити до найкращих шкіл та коледжів п’ятьом з восьми фіналістів у навчальних закладах у Об’єднаних Арабських Еміратах, Швейцарії та США.

Загалом діти отримали 1,1 мільйонів доларів у стипендіях на своє навчання.

Реклама:

Головне сьогодні