Ведмідь на корпоративі. Соцмережі обурилися знущаннями для розваги

— 13 грудня 2016, 18:30

"Ну все, понеслась! Сезон новорічних корпоративів відкрито! Медведя на корпоративі в моїй практиці ще не було", – написала Ксенія у Facebook.

Хвиля обурення змусила користувачку приховати свій профіль та видалити пост. Людей, які побачили знімок, стурбувало жорстоке поводження зі звіром.

[L]Попередньо стало відомо, що Ксенія працює в одній зі столичних компаній, де поспішили відхреститися від неї і заявити, що вони не причетні до скандалу.

У компанії називають звинувачення наклепницькими і вказують, що вислови на їхню адресу мають некоректну форму.

Раніше йшлося про те, що скандальна екс-директорка зоопарку тепер представляє громадськість в Міністерстві екології та природних ресурсів України.З лютого 2008 по жовтень 2010 року Світлана Берзіна очолювала Київський зоопарк.

Її діяльність на цій посаді супроводжувалась постійними скандалами: регулярна і масова загибель тварин через незакупівлю якісних кормів та неналежні умови утримання (недотримання температурного режиму в зимовий період, забруднення водойм тощо); звільнення незгідних з політикою керівництва фахівців; ліквідація наукового відділу зоопарку. КРУ під час проведення щорічної перевірки знайшла значні фінансові порушення.

Реклама:

Головне сьогодні