Фото ветерана додали у випускний альбом через 72 роки після закінчення школи

— 29 грудня 2016, 15:54

Племінник 90-річного Ладіслауса Костжевські попросив керівництво школи оновити випускний альбом, для якого ветеран Другої світової війни колись не встиг сфотографуватися.

Племінник Ладіслауса Костжевські попросив оновити випускний альбом, для якого ветеран колись не встиг сфотографуватися. Фото mediad.publicbroadcasting.net

Світлину учасника Другої світової Ладіслауса Костжевські додали у випускний альбом через 72 роки після закінчення школи: у 1944-му він не встиг сфотографуватися для нього через призов в армію, йдеться на BirdInFlight.

Костржевський добре вчився і навіть зміг закінчити школу на півроку раніше за своїх однокласників. На той час, коли навчальний рік закінчився, і всі його однолітки отримували атестати, юнака вже відправили воювати.

Світлину учасника Другої світової Ладіслауса Костжевські додали у випускний альбом через 72 роки після закінчення школи. Фото mediad.publicbroadcasting.net

[L]Через багато років племінник Костжевські дізнався про те, що 90-річний ветеран дуже шкодує про те, що його фотографії немає в випускному альбомі, і вирішив виправити цю ситуацію.

Співробітники школи відгукнулися на пропозицію племінника, і тепер в одному з її коридорів з'явилася оновлена ​​версія випускного альбому зі знімком 18-річного Ладіслауса. Світлину взяли із посвідчення часів Другої світової війни.

Співробітники школи відгукнулися на пропозицію племінника, і тепер в одному з її коридорів з'явилася оновлена ​​версія випускного альбому зі знімком 18-річного Ладіслауса. Фото mediad.publicbroadcasting.net
Реклама:

Головне сьогодні