В Україні відкрився новий сайт одягу та взуття українських виробників®

— 6 грудня 2016, 14:49

Поряд з тим, поступово в Україні збільшується тенденція онлайн-покупок. Так, за два роки, починаючи з 2014, обсяг ринку електронної комерції в країні зріс з 19 мільярдів гривень до 34 мільярдів гривень (за очікуваннями експертів на кінець поточного року).

За статистикою, в минулому році покупки в інтернеті здійснювали понад 17% українців, і ця цифро постійно зростає. Таким чином, життя диктує бізнесу свої умови, а підприємці, в свою чергу, відкликаються на потреби покупців, створюючи максимально комфортні та вигідні умови для покупок.

Однією з найзручніших форм стають мультибрендові онлайн-магазини вітчизняних виробників. Таким прикладом є нещодавно відкритий інтернет-магазин, об’єднавший в собі майже всі найкращі українські бренди взуття, одягу та аксесуарів, дізнатися про які докладніше можна на сайті step.mk.ua.

Своєчасно зрозумівши потреби вітчизняного ринку, менеджмент компанії вирішив зробити ставку саме на українські торгівельні марки. Почавши свою діяльність з невеличкого online-магазину взуття, де було не більше 10 брендів, менеждмент магазину швидко переорієнтував його на ширшу аудиторію.

Тому сьогодні він відкрився вже як масштабний онлайн-супермаркет переважно українського взяття, одягу та аксесуарів для всієї родини. У каталозі магазину – понад 60 тисяч сторінок, де презентована продукція майже 150-ти вітчизняних торговельних марок, які особливо славетні якісним шкіряним взуттям та жіночим текстилем.

Оскільки компанія Step працює безпосередньо з виробниками і має партнерські взаємовідносини з понад сотнею українських підприємств, асортимент інтернет-магазину щотижнево оновлюється та поповнюється новими моделями.

Таким чином, Step є торговою площадкою, що не лише пропонує покупцям товари за найбільш демократичними цінами, а й дозволяє швидко реагувати на зміни модного ринку: оновлені колекції виробників одразу з’являються у вітринах інтернет-магазину. Щодо вимог якості, то до цього у компанії ставляться цілком серйозно.

Потрапити до каталогу торговельна марка може тільки після багатоступеневої перевірки експертами компанії. Тому недобросовісним виробникам представити свою продукцію тут практично неможливо, тож покупець має захист від недоброякісних товарів.

Серед брендів, що пропонує покупцям інтернет-магазин, є як відомі вітчизняні торгові марки, так і молоді й перспективні, які сьогодні з’являються на потреби ринку. В асортименті магазину – майже всі напрямки одягу, взуття та аксесуарів для чоловіків, жінок та дітей, на будь-який сезон. Ціни – привабливі і доступні більшості українських родин.

Тому задовольнити потреби в необхідній речі чи придбати обновку для душі та за власним смаком і кишенею тут зможе практично кожна людина. Адже незважаючи на будь-які негаразди суспільно-політичної ситуації та життєві перепони, бути в тренді та почувати себе в доброму настрої завжди важливо.

PROMOTED

Реклама:

Головне сьогодні