Де у Києві можна здати новорічні ялинки. МАПА

— 12 січня 2017, 13:11

У Києві фахівці "Київзеленбуд" відкрили 10 пунктів для утилізації новорічних ялинок. Вони працюватимуть до 1 лютого.

У Києві фахівці "Київзеленбуд" відкрили 10 пунктів для утилізації новорічних ялинок. Фото kyiv.ridna.ua

"Усі новорічні ялинки, що принесуть до пунктів прийому будуть перероблені на тріску. Навесні тріска буде використана для збереження водного балансу в лунках хвойних і вічнозелених дерев. Пункти прийому працюють щодня з 8:00 до 17:00 до 1 лютого", – підкреслив гендиректор КО "Київзеленбуд" Михайло Наконечний.

[L]У столиці уже функціонують такі пункти прийому новорічних ялинок: вулиця Тростянецька, 58А; проспект Визволителів, 6; вулиця Електротехнічна, 26; Московський проспект, 26А; вулиця Дмитрівська, 16.

Кияни також можуть повернути сухі дерева за адресами: Залізничне шосе, 61; вулиця Герцена, 6; проспект Голосіївський, 87; вулиця Новопольова, 95 та вулиця Бетховена, 8.

Пункти прийому можна також подивитися на мапі:

Для збільшення натисніть на зображення

Раніше йшлося, що брат і сетра Ден та Морган з Нью-Йорка добре знають, куди можна подіти ялинку, яка почала сохнути, та ще й допомогти при цьому бездомним.

Вони заснували проект Christmas Tree Brooklyn, головна ідея якого – збирати сухі ялинки по домівках та відправляти їх на переробку, якщо їхні власники лінуються зробити це самі.

Ден і Морган також пропонують усім охочим пожертвувати зайві речі, щоб допомогти бездомним.

Реклама:

Головне сьогодні