E-Dinar Coin прирівняли до фіатних грошей ®

— 17 січня 2017, 11:41

Всі операції, що проводяться з E-Dinar Coin, можуть бути прирівняними до операцій зі звичайними грошима, а отже, криптовалюта повинна вважатися такою ж валютою, як і долар, рубль або гривня. Таке рішення прийняв Харківський апеляційний адміністративний суд.

Товариству з обмеженою відповідальністю "ЄДИНАРКОІН" вдалося довести, що E-Dinar Coin є офіційним платіжним засобом. Криптовалюта не обкладається податками і зборами з боку держави та інших регуляторів та дає можливість проводити транзакції в системі і працювати зі світовими криптобіржами.

При всій законності криптовалюта є об'єктом підвищеного інтересу правоохоронних, податкових та правових органів, які націлені на отримання більшого контролю над монетами, встановлення жорсткого нагляду та обкладання податками криптовалюти, здатної замінити паперові гроші, які емітуються центральними банками-регуляторами та схильні до волатильності.

E-Dinar Coin функціонує на системі, що використовує технологію blockchain та алгоритм майнінгу на основі delegated proof-of-stake (найнадійніший метод розподілу даних), а обсяг її емісії, на відміну від конкурентів, має такий масштаб, що його буде достатньо для забезпечення всіх бажаючих засобами для взаємних розрахунків: швидко, анонімно, незважаючи ні на які кордони та адміністративні обмеження. Крім того, E-Dinar Coin націлена на розвиток технології blockchain, розробку нових універсальних проектів по збереженню навколишнього середовища та поліпшенню якості життя кожної людини на Землі.

Сучасні гроші більше не забезпечені реальними активами і можуть втратити свою купівельну спроможність та викликати подальшу гіперінфляцію. Криптовалюта ж є єдиним надійним виходом з цієї нестабільної ситуації, що негативно впливає на глобальну фінансову систему.

Рішення суду про легалізацію криптовалюти E-Dinar Coin доступне за посиланнями:

http://bit.ly/2isY2Xk,

http://bit.ly/2iacVA7.

Реклама:

Головне сьогодні