Студентка відверто розповіла про сексуальне насильство у сім'ї та між друзів

— 29 січня 2017, 10:30

Іноді одна світлина може говорити набагато більше, ніж гучні заклики – саме так вирішила 19-річна Емма Крензер, створивши проект про сексуальне насильство у стосунках, в родині та між друзями.

19-річна студентка створила проект про сексуальне насильство у сім'ї, стосунках та між друзів. Фото boredpanda.com

Свою інсталяцію Емма зробила для мистецького курсу Університету Небраски, намагаючись показати, якими можуть бути наслідки різних проявів сексуального насильства, йдеться на BoredPanda.

Свою інсталяцію Емма зробила для мистецького курсу Університету Небраски, намагаючись показати, якими можуть бути наслідки різних проявів сексуального насильства. Фото boredpanda.com

Студентка зробила фото своєї подруги, роздрукувала його у людський зріст та поставила відбитки пальців кольоровими фарбами. Так вона намагалися показати, що дівчина піддається різним проявам насильства, часто неочевидним.

Студентка зробила фото своєї подруги, роздрукувала його у людський зріст та поставила відбитки пальців кольоровими фарбами. Фото boredpanda.com

[L]Свій проект вона також показала під час жіночих маршів проти Трампа.

Раніше йшлося, що користувачка Twitter Нафіша Ахмед (Nafisha Ahmed) виклала серію твітів, щоб за аналогією позики $5 пояснити чоловікам, чим відрізнається зґвалтування від сексу за згодою.

Крім того, австралійки створили онлайн-мапу місць, де можна постраждати від домагань.

Реклама:

Головне сьогодні