"Це комедія помилок". Батьки розповіли, як же дітям вдалося зіпсувати інтерв'ю BBC

— 15 березня 2017, 10:14

Експерт по Східній Азії Роберт Келлі, чиї діти стали однією із найбільших вірусних інтернет-сенсацій року, каже, що сам винен у ситуації та сміється з того, що його родина тепер YouTube-зірки.

Нагадаємо, що у 10 березня Келлі, який є доцентом кафедри політології Національного університету в Пусані в Південній Кореї, погодився дати журналістам коментар щодо імпічменту президента у цій країні через відеозв'язок, і саме у цей час до кімнати забігли його діти.

Кумедне відео стало вірусним. Тільки на сторінці ВВС у Facebook його переглянули 84 мільйони користувачів.

Щоб пояснити, як же так сталося, Келлі дав інтерв'ю The Wall Street Journal.

Він розповів, що у той день у його старшої доньки – 4-річної Маріон – був день народження і вони саме замовили піцу, коли прийшов запит на інтерв’ю.

Оскільки це було досить несподівано, то професор лишився у зручних домашніх джинсах, а зверху вдягнув піджак та краватку.

Коли почалося включення, дружина професора, Кім Юнг-А, була з двома дітьми у вітальні, дивилася ефір та фільмувала його на телефон.

Маріон у той день була у грайливому настрої, тож побачивши батька на екрані, та схоже впізнавши його місцезнаходження у іншій кімнаті, пішла його шукати.

8-місячний син пари, Джеймс, у ходунках пішов за своєю сестрою.

У цей час Кім продовжувала концентруватися на екрані, знімаючи чоловіка.

Багатьох користувачів соцмереж обурило те, що Келлі відпихнув доньку рукою. Він пояснює це тим, що спробував врятувати ситуацію, бо думав, що BBC зможе вирізати цей момент або спробувати звузити кут огляду камери.

Коли ж до кімнати заїхав Джеймс, то чоловік "зрозумів, що все скінчено".

Дружина Кім спершу не хватилася дітей, бо зазвичай її чоловік, коли веде подібні ділові розмови, закриває двері.

"Діти повертаються до мене після того, як знаходять замкнені двері.

Але цього разу вони цього не зробили", – пояснює вона.

Оскільки ефір транслюється із затримкою у кілька секунд, то жінка ще й не одразу помітила дітей у кадрі, однак потім спробувала врятувати ситуацію.

The Wall Street Journal пише, що проблемні інтерв'ю в прямому ефірі можуть мати потенційні негативні наслідки для кар'єри респондентів.

[L]Келлі та його дружина саме цього і побоювалися, тож коли телеведучий BBC запитав, чи можна загрузити це відео в інтернет, вони спочатку відмовилися.

Розповідають, що відчували себе незручно, що люди можуть сміятися над їхніми дітьми.

Але зрештою журналісти їх переконали, що відео гарно демонструє проблеми звичайної сім'ї.

"Я зробив невелику помилку, яка перетворила мою сім'ю на зірок YouTube. Це досить смішно", – вважає наразі Келлі.

Більшу частину суботи пара отримувала шалену кількість пропозицій від телевізійників та намагалася вирішити, що ж тепер робити.

У середу експерт та його сім'я проведуть прес-конференцію у Національному університеті в Пусані, щоб відповісти на питання корейських ЗМІ, які мають великий інтерес до відео.

Найбільш важливим для них є те, що люди можуть сміятися над відео, бо це нормальне сімейне життя без прикрас.

"Я бачив відео, як і всі інші.

Моя дружина зробила велику роботу, щоб врятувати ситуацію. Можливо все, що вона могла. Це було кумедно… Вони – маленькі діти, і отак воно буває", – коментує Келлі.

Реклама:

Головне сьогодні