Prometheus готуватиме до ЗНО з укрмови та літератури, математики й історії

— 16 травня 2017, 13:27

На платформі Prometheus з'явилися онлайн-курси з підготовки до ЗНО з української мови і літератури, історії України та математики.

На платформі Prometheus з'явилися онлайн-курси з підготовки до ЗНО з української мови і літератури, історії України та математики. Фото favoritekherson.co

Онлайн-матеріали орієнтовані на учнів і випускників, які проживають на тимчасово окупованій території Криму та окремих районів Донецької та Луганської областей і не мають достатніх можливостей у підготовці до тестування, повідомляє МОН.

Відеоматеріали, тестові завдання для самооцінки, конспекти лекцій, презентації, а також онлайн-консультації вчителів дозволять слухачам швидко перевірити та покращити свої знання з української мови і літератури, історії України та математики.

Навчальні модулі та теми курсів відповідають затвердженій шкільній програмі, тому їх матеріали можуть використовувати вчителі для проведення своїх уроків.

Курс "Українська мова та література. Підготовка до ЗНО" містить модулі фонетики, орфографії, лексики, фразеології, словотвору, морфології та синтаксису. Особлива увага сконцентрована на питаннях, що найчастіше трапляються у тестах.

[L]Розділ з української літератури дозволить слухачам освіжити свої знання з цього предмета від часів усної народної творчості до періоду Розстріляного відродження та Шістдесятників. За допомогою додаткових відео- та аудіозаписів пісень і творів, які було покладено на музику або використано для написання п’єс, опер, балетів, курс швидко відновить у пам’яті основні сюжетні лінії творів, їх жанр, тему, ідею тощо.

Слухачі курсу "Історія України. Повний курс підготовки до ЗНО" зможуть поновити в пам’яті і вивчити історичні дати та періоди найважливіших подій та процесів. В результаті вони отримають можливість пояснювати та аналізувати історичні факти, визначати найважливіші зміни і значення подій, що відбувалися в житті України й людства тощо.

Курс "Математика. Підготовка до ЗНО" покликаний закріпити базові шкільні знання з предмета: числа і вирази, рівняння і нерівності, функції та елементи комбінаторики, похідні та інтеграли, планіметрія та стереометрія.

Реклама:

Головне сьогодні