Модель Playboy, яка запостила фото оголеної 70-річної жінки, судитимуть

— 17 травня 2017, 12:53

Дені Метерз, яка влітку 2016 року опублікувала у соцмережі Snapchat фото оголеної 70-річної жінки у роздягальні тренажерної зали Лос-Анджелеса, відповість за свій вчинок перед судом.

Дені Метерз влітку 2016 року опублікувала у соцмережі Snapchat фото оголеної 70-річної жінки у роздягальні тренажерної зали. Фото nydailynews.com

30-річна модель виклала світлину з зі словами: "Якщо я не можу цього "розбачити", вам теж не вдасться", йдеться на Metro.

[L]Метерз не визнавала своєї вини у втручанні в приватне життя людини, наполягаючи що її вчинок можна розцінювати неоднозначно.

Адвокати моделі Playboy наполягають на тому, що зображення жінки нечітке й зернисте, а отже її ідентифікувати неможливо. Однак сторона обвинувачення вважає, що цей випадок – знущання над людиною. Остаточне рішення прийматиме суд.

Після того, як Метерз виклала цю світлину у липні 2016 року, її вчинок засудили користувачі соцмереж та правозахисні організації.

Тоді Дені перепросила, написавши: "Це було неправильно, я зовсім не таке мала на увазі. Я знаю, що сміятися з чужого тіла – погано, я не така людина".

Метерз не визнавала своєї вини у втручанні в приватне життя людини. Фото wixstatic.com

Метерз видалила свій акаунт у Snapchat, їй заборонили ходити у тренажерну залу LA Fitness, де жінка зробила фото.

Реклама:

Головне сьогодні