Манчестерці після теракту роблять тату із бджолою у пам'ять про загиблих. ФОТО

— 29 травня 2017, 12:34

Сотні мешканців Манчестера вишиковуються у черги біля тату-салонів, щоб наколоти собі зображення бджоли, символу міста, у пам'ять про загиблих у теракті 22 травня під час концерту співачки Аріани Гранде на стадіоні Манчестер Арена.

Бджола символізує трудову етику та єдність менчестерців від часів Промислової революції, йдеться на The Daily Mail.

Першими татуювання собі зробили мама й тато 15-річної Олівії Кемпбелл, яка загинула під час теракту.

Шарлот Кемпбелл, матір дівчинки, із чоловіком Полом "набили" собі бджолу із іменем загиблої доньки та датою її народження.

Шарлот і Пол Кемпбелл. Фото dailymail.co.uk

Усі кошти, які тату-салони отримують від зображень бджіл, передаються у благодійну організацію для жертв трагічної події Manchester Arena Victim's Fund.

Мінімальна вартість бджоли – 40 фунтів, проте британці залишають і 100 фунтів, знаючи, що ці гроші підуть на допомогу родинам загиблих і постраждалим.

У тату-салонах дітям роблять на тілі тимчасові малюнки.

Протягом кількох днів після трагедії на стадіоні Манчестер Арена Шарлот Кемпбелл отримала понад 18 тисяч повідомлень у Facebook із підтримкою від незнайомих людей.

Подружжя Кемпбеллів мають запис співу покійної доньки, які хочуть долучити до "благодійного синглу", трансляція якого також збиратиме гроші на допомогу постраждалим.

Фото tattoolife.com

Оскільки загибла 15-річна Олівія хотіла стати співачкою, запис, де вона виконує пісню "All Of Me" Джона Ледженда, батьки використають для допомоги тим, хто ще її потребує.

29 травня стало відомо, що у Манчестері затриманий 14-й підозрюваний в організації теракту.

Фото thenypost.com

Як відомо, в результаті теракту в Манчестері загинули 22 людини. За останніми даними, постраждали 12 дітей у віці до 16 років.

Терористичне угруповання "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність за скоєне.

Фото allure.com
Реклама:

Головне сьогодні