Нацполіція взялася за перевірку висловлювання Скрипки про гетто

— 12 червня 2017, 14:19

Шевченківське управління Національної поліції у Києві перевіряє заяви музиканта Олега Скрипки про необхідність створення гетто для тих, хто не може вивчити української мови.

Нацполіція перевіряє заяви музиканта Олега Скрипки про необхідність створення гетто для тих, хто не може вивчити української мови. Фото zefir.ua

Кримінальну провадження за даним фактом не відкрите, повідомляють Українські Новини.

"Зараз співробітниками відділу превентивної діяльності поліції проводиться перевірка відомостей, викладених у вашому зверненні, – повідомили у поліції.

[L]Нагадаємо, висловлювання музиканта Олега Скрипки про те, що для людей, не здатних вивчити українську мову, потрібно створити гетто, стало найбільш цитованим у соцмережах.

Сам Скрипка, реагуючи на шквал обговорень його висловлювань, опублікованого 20 квітня на "Українській правді. Життя", наголосив, що сказане ним перекрутили.

З цитатами, які були опубліковані на "Українській правді" 20 квітня, Скрипка та його прес-служба були ознайомлені до їх оприлюднення.

На відверте інтерв'ю музиканта одразу відреагувала офіційна представниця МЗС Росії Марія Захарова, згадавши слова Леоніда Кучми.

Пізніше Скрипку за "гетто" розіграли пранкери від імені Авакова.

Реклама:

Головне сьогодні