Батько влаштував собі передоз, щоб переконати наркозалежного сина кинути

— 6 червня 2017, 17:30

45-річний мешканець Нью-Йорка влаштував собі передозування героїном, щоб показати своєму 23-річному сину Майклу, що з ним може статися.

45-річний мешканець Нью-Йорка влаштував собі передозування героїном. Фото Nomadsoul1/Depositphotos

Велику дозу героїну чоловік умисно вколов собі після того, як знайшов у будинку схованку сина із наркотиками, йдеться на The Independent.

Майкл зловживає з 15 років, його мати виставила його з дому через наркозалежність і відтоді він живе із батьком Сергієм.

[L]Коли юнак застав батька у стані наркотичного передозування вдома на підлозі, чоловік сказав: "Якщо не спинишся, я робитиму все так само, як ти".

Раніше у самого Майкла 4 рази були передози, тому він знав, як потрібно поводитися. Для домедичної допомоги, чекаючи "швидку", юнак використав назальний спрей.

Побачивши, як усе відбувається ззовні, Майкл погодився пройти реабілітацію й спеціалізованому центрі.

Згідно з офіційною статистикою, яку наводить видання, у Брукліні протягом останніх років суттєво зросла кількість смертей від героїну – від 188 у 2013 році до 258 у 2015-му.

Як відомо, героїнової залежності позбутися важко через особливу реакцію організму у період відмови від наркотика. Людину, яка кинула, може супроводжувати сильна нудота й блювота, пітливість, неконтрольоване скорочення м'язів тіла та інші симптоми.

Вони можуть не зникнути за короткий період часу, а лишитися як хронічні симптоми протягом років. Це якщо не зважати на те, що ін'єкції наркотиків нестерильними голками збільшують ризик отримати гепатит та ВІЛ/СНІД.

Реклама:

Головне сьогодні