Двоє чоловіків у Британії посварилися за те, хто першим народив дитину

— 10 липня 2017, 17:46

Британці Хайден Кросс і Скотт Паркер обоє були народжені жінками, пізніше визнали свою чоловічу ідентичність й дали життя власним дітям цього року.

Хайден Кросс. Фото digitalspyuk.cdnds.net

Тепер обоє не можуть дійти згоди, хто з них був першим в усій Великій Британії, йдеться на The Daily Mail.

Минулого тижня британською пресою розлетілася новина про 21-річного чоловіка на ім'я Хайден Кросс, який знайшов на Facebook донора сперми й народив дитину.

Тоді його назвали першим чоловіком, якому це вдалося.

Минулого тижня британською пресою розлетілася новина про 21-річного чоловіка на ім'я Хайден Кросс, який знайшов на Facebook донора сперми й народив дитину. Фото scrolltoday.com

Усвідомивши, що він народився жінкою, але не може прийняти себе, він почав гормонотерапію. До народження дитини Хайден три роки жив чоловіком.

[L]Дівчинка народилася здоровою внаслідок Кесаревого розтину. Її назвали Трініті-Лі.

Зараз Кросс мусить годувати груддю, але коли цей період мине – хоче чимшвидше завершити процес зміни статі.

Однак на шляху Кросса до слави першого британця, який народив дитину, став Скотт Паркер, який наголошує, що народив свою доньку Сару на 7 тижнів раніше, ніж Хайден.

23-річний Скотт також народився жіночої статі, свою чоловічу ідентичність від підтримував протягом 2 років до появи дитини.

Він є постійним пацієнтом клініки гендерної ідентичності у лікарні Charing Cross у Вест-Лондоні. Паркеру довелося трохи відкласти процеси зі зміни статі, коли він так само, як і Кросс, вирішив завести дитину.

Тепер Скотт наголошує – дитина з'явилася на світ ще 29 квітня, а отже він і тільки він є першим батьком, що народив.

23-річний Скотт також народився жіночої статі, свою чоловічу ідентичність від підтримував протягом 2 років до народження дитини. Фото dailymail.co.uk

Операцію з видалення грудей він хоче провести наступного року, а доньку Сару навчатиме називати його "татко" змалечку.

"Тепер у мене є все – я чоловік та батько. Мені дуже хотілося б, аби всі знали, що теж так можуть. Це дивовижні миті радості змін та відчуття себе татом. Я також щасливий за Хайдена Кросса", – розповідає Паркер.

На відміну від Хайдена, для Стотта батьківство не було усвідомленим кроком. Для Паркера звістка про вагітність після п'яної ночі на вечірці у серпні минулого року стала приголомшливою новиною.

Скотт Паркер з донькою. Фото dailymail.co.uk

У Скотта Паркера є партнер, який також народився жінкою й зараз працює над зміною своєї гендерної ідентичності.

Пара розповідає, що біологічний батько дитиною не цікавиться, тож вони планують стати для дівчинки офіційними батьками.

Реклама:

Головне сьогодні