Мама одеських п'ятернят веде блог, де викладає світлини малечі

— 25 липня 2017, 18:05

Оксана Кобелецька 24 червня 2016 року стала мамою одразу п'ятьох дітей і відтоді на Facebook веде блог Odessa Five, у якому розповідає про радощі й труднощі їхнього життя.

Рік тому перша фотосесія малят зачарувала користувачів соцмереж. Одразу після виписки з пологового п'ятеро маленьких одеситів мужньо витримали 7 годин безперервної зйомки.

"Саша, Даша, Давид, Влад і Денис незвичайні діти і з перших днів життя стали дуже популярними. Виховувати дитину нелегко, а коли їх п'ять одночасно – це здається незбагненним. Ми раді, що разом і віримо в чудове завтра!" – розповідає Оксана.

Тепер жінка виклала кілька нових світлин п'ятернят, зроблених на заході сонця.

[L]"Уявляю, що ось всі мої діти зараз тільки на початку життя. І мрію, що років через 70 вони зберуться так само всі разом і не матимуть жалю і розчарувань за прожитим. Не важливо ким вони стануть, стануть професіоналами або поринуть з головою у сім'ю. Але найголовніше щоб вони відбулися як люди, робили людей щасливими і самі були щасливі!" – написала Кобелецька.

У своєму блозі жінка розповідає про перший досвід з дітьми на пляжі, про те, як у них ріжуться молочні зуби. Вона просить порад в інших мам щодо того, чи варто малим дозволяти перекуси між основними прийомами їжі, як привчити малечу пити, навіть коли вона не хоче.

Молоді мами зможуть дізнатися про те, як піти з 5-ма дітьми одразу на шопінг, про що варто знати, беручи дітей на пляж.

Вони також можуть поділитися із Оксаною своїм досвідом – жінка називає це "людською" допомогою, якої так само, як і фінансової, потребує.

Реклама:

Головне сьогодні