П'яна водійка під час трансляції в Instagram перекинула авто і знімала загиблу сестру

— 26 липня 2017, 13:22

18-річна Обдулія Санчез з Каліфорнії сіла за кермо у нетверезому стані і не впоралася з керуванням – вилетіла з дороги й перекинула авто.

18-річна Обдулія Санчез під час трансляції в Instagram перекинула авто і знімала загиблу сестру. Фото ksbw.com

Під час водіння вона робила пряму трансляцію в Instagram. Коли аварія уже сталася, вона продовжила знімати загиблу в ДТП 14-річну пасажирку зі словами: "Я убила свою сестру. Я знаю, що тепер сяду у в'язницю, але мені байдуже. Вибач, дитинко", – йдеться на The Daily Mail.

Дівчину заарештували. Поліція встановила, що однією із причин загибелі 14-річної Жаклін стало те, що вона не пристебнула паска безпеки. Через це під час аварії її просто викинуло з вікна авто.

Звісно, вини Обдулії, яка сіла нетверезою за кермо та відволікалася на стрім в Instagram, ніхто не спростовує.

У машині, крім горе-водійки та її загиблої сестри, була ще подруга дівчат. Вона так само їхала непристебнута, але відбулася лише поламаною ногою.

На відео, яке збереглося після ДТП, чути, як п'яна дівчина потроху приходить до тями і починає кричати: "Жаклін, будь ласка, прокинься! Я вбіса убила свою сестру! Мені так прикро. Я не хотіла тебе убивати, мила".

Нещодавно yа Харківщині у ДТП загинули 16-річна і 24-річна дівчата, одна з яких сіла у нетверезому стані за кермо, а інша транслювала поїздку в Instagram.

[L]Раніше повідомлялося, що дівчина з Міннесоти застрелила свого коханого, коли вони намагалися зняти видовищний ролик для YouTube.

Вона вирішила, що не прострелить книжку, розташовану на рівні грудей 22-річного юнака, із 50-каліберної зброї.

На Дніпропетровщині 11-річний хлопчик підпалив себе заради зйомки відео на YouTube.

Хлопчик облив себе займистою речовиною та підпалив, 2 товаришів знімали все це на відео. Дитина мала 60% опіків тіла.

Реклама:

Головне сьогодні