Російський блогер помирав у прямому ефірі YouTube від укусу отруйної змії

— 26 вересня 2017, 16:38

Відеоблогер Арслан Валеєв із Росії, який вів паблік про диких кішок "BobCat ТВ" та відеоканал про рептилій "Приватний екзотаріум", помер від укусу отруйної змії мамби.

Про це йдеться у відеоблозі Валеєва.

"Арслан на стрімі в Instagram оголосив нічну трансляцію на Youtube з однією з його найулюбленіших змій – чорною мамбою. Він увімкнув камеру і пішов діставати з тераріуму змію, щоб перемістити її в пластиковий контейнер, який використовував для трансляцій. У процесі маніпуляцій зі змією він отримав укус", – йдеться у повідомленні.

Оскільки Арслан був спеціалістом у галузі отруйних змій протягом 20 років, він одразу усвідомив, що трапилося. Блогер залишив повідомлення для дружини Катерини й попросив глядачів сконтактувати з нею за телефоном.

Під час трансляції чоловік розповів, що у нього німіли кінцівки і дуже трусило тіло. Чоловіка госпіталізували, він був у комі. Медпрацівники штучно ввели його у цей стан, аби провести необхідні маніпуляції, однак врятувати життя чоловіка не вдалося.

25 вересня блогер помер у лікарні.

Трагічному випадку передувала гучна сварка Валеєва з колишньою дружиною через ревнощі.

Фото telegra.ph/Obzmeilsya

Катерина Пятижкіна повідомила в своєму Instagram про напад: блогер вистежив і побив її. Жінка викладала в мережу довідку.

Фото telegra.ph/Obzmeilsya
Фото telegra.ph/Obzmeilsya

Валеєв підозрював дружину у зрадах, публічно ображав та звинувачував її. Пізніше чоловік перепросив за свої вчинки.

Фото telegra.ph/Obzmeilsya

Існує версія, що змія вкусила блогера не випадково – він, будучи експертом із отруйних рептилій, сам спровокував напад після того, як Катерина відмовилася повертатися до нього.

Фахівці вважають, що чорна мамба має смертельно небезпечною отрутою. Мамба нападає тільки вимушено, якщо відчуває загрозу для себе.

[L]Раніше повідомлялося, що 18-річна дівчина з Каліфорнії сіла за кермо у нетверезому стані і не впоралася з керуванням – вилетіла з дороги й перекинула авто.

Під час водіння вона робила пряму трансляцію в Instagram. Коли аварія уже сталася, вона продовжила знімати загиблу в ДТП 14-річну сестру.

Нещодавно на Харківщині у ДТП загинули 16-річна і 24-річна дівчата, одна з яких сіла у нетверезому стані за кермо, а інша транслювала поїздку в Instagram.

Раніше повідомлялося, що дівчина з Міннесоти застрелила свого коханого, коли вони намагалися зняти видовищний ролик для YouTube.

Вона вирішила, що не прострелить книжку, розташовану на рівні грудей 22-річного юнака, із 50-каліберної зброї.

На Дніпропетровщині 11-річний хлопчик підпалив себе заради зйомки відео на YouTube. Хлопчик облив себе займистою речовиною та підпалив, 2 товаришів знімали все це на відео.

Реклама:

Головне сьогодні