Свято дівчаток: 4 історії про те, як хлопці захотіли побути принцесами

— 11 жовтня 2017, 12:40

11 жовтня цього року вп'яте світ відзначає Міжнародний день дівчаток.

У 2012-му його призначила ООН, щоб привернути увагу до того, з якими негараздами стикаються дівчата змалечку та підтримати їх.

Як підтримувати дівчат увесь рік, а не протягом одного дня, знають хлопці. Адже саме вони роблять собі макіяж і вимагають права одягати сукню. А все навіщо – аби бути схожими на дівчат.

У три роки, 10-річним та у 25 – не має значення, коли хлопці вирішують спробувати на собі усе дівчаче. Головне, що вони не соромляться розповісти про це всьому світу.

Джек став зіркою Instagram завдяки макіяжу

10-річний британський хлопчик без зайвих заперечень заслуговує на звання "бога макіяжу". Він робить мейк-ап собі, фотографує та записує відео для охочих навчитися. Усе це потім викладає в Instagram.

"Куди дивляться батьки", "хтось може привести його до тями", "поясніть йому, що він чоловік", – обурюються його підписники.

Але Джек не дуже зважає на критиків, а на догоду шанувальникам продовжує вдосконалювати свої уміння.

Ноа захотів сукню, як у принцеси Ельзи з "Крижаного серця"

Фото mirror.co.uk

3-річний Ноа так сильно любить мультик "Крижане серце", що захотів сукню й макіяж, як у героїні Ельзи. Ноа знає напам'ять усі слова "Let It Go", а також усіх інших пісень, які звучать у мультику.

Його мама подарувала синові участь у фестивалі "Принцеса дня" в Діснейленді, аби малий міг здійснити свою мрію.

Хлопчику вдягтися принцесою у Діснейленді не дозволили. А коли мама започаткувала кампанію проти дискримінації – перепросили за цей вчинок.

11-річний красень Корі став красунею

Фото boredpanda.com

Американський хлопчик Корі Мейсон рано зрозумів, що хоче бути дівчинкою, але тривалий час не зізнавався, тому що боявся батьківського несхвалення.

Трансформація відбулася в 11-річному віці, коли Корі став дівчиною, а через три роки надихнув сміливим вчинком свою маму, яка із Еріки після гормональної терапії перетворилася на чоловіка Еріка.

Б'юті-блогер став обличчям косметичної компанії

25-річний б'юті-блогер Менні Гатьєррес став обличчям відомої косметичної компанії Maybelline.

Консервативно налаштований блогер Метт Волш у своєму Twitter-акаунті написав обурений коментар з приводу цієї події: "Батьки, ось чому ви завжди повинні бути поруч, коли ростите своїх синів".

Тоді батько юнака написав у відповідь, що не тільки пишається тим, чого досягнув Менні Гатьєррес, але й в цілому гордий за те, якою особистістю став його син.

Реклама:

Головне сьогодні