Коли в Україні Чорна п'ятниця-2017?

PROMOTED — 20 жовтня 2017, 15:00

Всі шопоголіки світу чекають на свято розпродажів – Чорну п`ятницю 2017. Традиційно, в цей день очікуються знижки до -90% у торгівельних центрах, інтернет-магазинах, брендових бутиках і навіть в спортивних клубах.

Американська традиція за декілька років щільно прижилася і в Україні. Так, тисячі українців вже чекають на розпродажі одягу, взуття і електроніки.

Зазвичай Чорна п`ятниця припадає на останню п`ятницю листопада, тому у 2017 році вона відбудеться 24 листопада (старт в 00:01). Саме в 24.11 проводяться найвигідніші розпродажі, однак багато магазинів продовжать їх на всі вихідні. В перший понеділок після Black Friday (27 листопада) традиційно відбувається Кіберпонеділок – розпродажі техніки та електроніки.

Окрім покупців до розпродажів активно готуються українські компанії. Так, минулого року підпроект сайту Скидочник зібрав більше 100 магазинів, що проводили розпродажі на Чорну п`ятницю. Серед відомих учасників були Розетка, Цитрус, Ельдорадо та інші лідери ринку.

Експерти радять відкласти крупні покупки на декілька тижнів, щоб придбати одяг та взуття на зиму зі знижками від 10 до 90%. Також, це чудова можливість підготуватись до новорічних свят та придбати подарунки дітям та близьким.

За всіма учасниками Чорної п`ятниці можна слідкувати за посиланням: http://blackfriday.skidochnik.com.ua/

Реклама:

Головне сьогодні