Не будьте таким пасажиром! Авіакомпанія розвідала, що саме викликає набільший дискомфорт у польоті

— 12 листопада 2017, 10:27

Найбільше пасажири під час польотів літаками стараждають у битвах за підлокітник.

Це виявила авіакомпанія British Airways, яка опитала 1500 пасажирів із США та Європи. Дослідження цитує The Huffingtonpost.

Запитували у людей про те, як вони полюбляють поводитися під час польоту, що у поведінці їхніх сусідів їх ображає та як це потрібно виправити.

67% мандрівників заявили, що, коли справа доходить до підлокітників, вам слід користуватися лише одним і залишити інший доступним для свого сусіда.

67% мандрівників заявили, що, коли справа доходить до підлокітників, вам слід користуватися лише одним. Фото [email protected]/Depositphotos

Звичайно, у такому випадку в тримісному ряду один підлокітник буде четвертим. 45% пасажирів погоджуються, що він має належати тому, хто першим сів.

59% пасажирів вважають, що зняти взуття під час польоту це нормально. Американці менш схильні бути до цього толерантними (60%), британці - більш (78%).

[L]87% мандрівників проти, щоб сусіди знімали ще й шкарпетки.

83% пасажирів вважають, що спілкування з сусідом має обмежитися привітанням та посмішкою. Виняток 42% американців, які непроти обмінятися історіями з подорожуючими.

80% мандрівників вважають, що розбудити сусіда, щоб сходити в туалет, це нормально, але 40% наполягають, що це можна зробити один раз за політ.

Третина подорожуючих скаржаться, що не змогли розбудити сусіда, а 45% уточнюють, що доводилося перелазити через нього.

66% пасажирів схильні ігнорувати хропіння сусіда. Лише 11% американців розбудять "кривдника", а 20% британців зачеплять сусіда ліктем і зроблять вигляд, що це випадково.

92% мандрівників кажуть, що їм заважає екран ноутбука сусіда, коли у салоні літака вимкнули світло.

Що ще створює дискомфорт для оточуючих у літаку, та як краще не поводитися під час польоту, дивіться на інструкції від перевізника. Для збільшення натисніть на світлину
Реклама:

Головне сьогодні