Не спішіть ховати хом'яка! Жінка одним постом викликала паніку на Facebook

— 21 листопада 2017, 13:47

Колишніх власників хом'яків охопила справжня панічна атка після того, як користувачка Facebook із Британії Ліза Гудман опублікувала пост про те, що заживо поховала хом'яка своє доньки.

Ліза вирішила, що улюбленець її 12-річної дочки на ім'я Ф’юдж, помер, тому що знайшла його холодним та закляклим у клітці, йдеться на The Mirror.

Насправді виявилося, що для хом'яка це нормальний стан, коли він впадає у сплячку, тож 38-річна жінка поховала його практично живцем.

Щоб ніхто не повторив її помилку, Ліза написала пост на Facebook, який став віральним. Його прокоментували понад 90 тисяч та поширили більше 204 тисяч разів.

[L]Багато користувачів соціальної мережі панікували через те, що теж могли свого часу поховати живих хом'яків, думаючи, що вони померли.

"Я бачу, що багато людей почали переживати, однак я не хотіла викликати такі настрої. Я хотіла розповісти цю історію як застереження тим, хто ніколи не чув про сплячку хом'яків", – написала Ліза.

Гудман також дала кілька порад, наприклад, якщо хом'як не подає ознак життя – можна трохи порухати його. Тоді стане зрозуміло – він у глибокому сні чи віддав Богу душу.

Жінка також порадила перенести тварину у тепле місце. Можливо, розмістити гарячу пляшку з водою під його кліткою. Хом'яку теж бажано докласти харчів та налити води, на випадок, якщо він прокинеться.

Так Ліза Гудман зробила з улюбленцем своєї доньки – і той ожив. Пізніше жінка опублікувала відео, де він був уже жвавіший, ніж на попередніх знімках.

"Я переконана, що ті, хто вже поховав своїх хом'яків, зробили правильно, тому що тварини були мертві, – написала жінка, аби припинити паніку стосовно її ранішого допису.

Я не намагаюся видавати себе за експерта з догляду за цими тваринами, я просто розповіла про власний досвід".

Реклама:

Головне сьогодні