У США педофіли матимуть спеціальні позначки у паспорті

— 3 листопада 2017, 14:29

У паспортах американців, які були засуджені за сексуальні злочини проти дитини, ставитимуть відповідні маркування.

Фото velkol/Depositphotos

У державному департаменті оголосили, що причетність злочинців до сексуальних злочинів проти дітей, позначатимуть на внутрішній стороні обкладинки паспорта, йдеться на The New York Times.

Усім засудженим та відбулим покарання перевидадуть нові паспорти, їхні документи не матимуть чинності.

На обкладинці буде написано: "Власник документу був засуджений за сексуальний злочин проти неповнолітнього та є сексуальним злочинцем відповідно до законів США".

[L]Якщо людина користується пластиковою карткою, яку можна застосовувати тільки для обмеженої кількості міжнародних поїздок, у неї такої позначки не буде через брак місця на документі.

Написи у паспортах засуджених за педофілію робитимуть відповідно до закону Меган 2016 року.

Він отримав назву за іменем 7-річної дівчинки зі штату Нью-Джерсі Меган Канка, яку в 1994 році зґвалтував і вбив сусід, раніше засуджений за педофілію.

Після цього в США ухвалили закон, згідно з яким охочі можуть отримати інформацію, що в їхньому районі оселився чоловік, засуджений за злочини сексуального характеру проти неповнолітніх.

Відомості про педофілів Держдепартаменту надає міністерство внутрішньої безпеки США.

Ідея про маркування паспортів викликала шквал критики "Альянсу за конституційні закони про злочини сексуального характеру" – організації, що підтримує права людей, які вчинили злочини сексуального характеру.

Реклама:

Головне сьогодні