У Китаї руфер упав з даху хмарочоса і записав свою загибель на відео

— 12 грудня 2017, 11:57

Китайський руфер У Юннін зірвався з даху 62-поверхового хмарочоса Huayuan International Centre у місті Чанша.

Руфер У Юннін. Фото news.cgtn.com

Камера, розташована на іншому боці будівлі, зафіксувала, як 26-річний У Юннін не втримався, коли записував відео підтягувань, повідомляє The Daily Mail.

Тіло юнака знайшов мийник вікон. Відомо, що це трапилося 8 листопада.

Фото viviangist.ng

Близькі У Юнніна підтвердили його загибель через місяць – коли фанати руфера помітили, що він уже тривалий час не ділився жодним відео.

Він мав заробити за зйомку відео 80 тисяч юанів (більше 320 тисяч гривень).

У Юннін став відомим своїми відео з дахів хмарочосів у різних містах Китаю. Із лютого 2017 року він зняв близько 300 роликів.

[L]Юнак розповідав, що усі свої трюки виконує без страховки, покладаючись винятково на власну витривалість і знання бойових мистецтв.

У Юннін заробляв на відео – на одному з китайських онлайн-сервісів він провів 217 прямих трансляцій, за які отримав 55 тисяч юанів (більше 220 тисяч гривень).

8 листопада руфер записував ролик, на якому повинен був підтягуватися тримаючись за край даху 62-поверхового хмарочоса.

Зробивши кілька підтягувань, він спробував залізти на дах, але зірвався вниз.

Ролик У Юннін знімав для невідомого замовника. Прийомний батько загиблого розповів журналістам, що ці гроші У Юннін планував витратити на лікування матері і на власне весілля.

*Обережно! Відео містить кадри загибелі руфера.

Раніше повідомлялося, що дівчина з Міннесоти застрелила свого коханого, коли вони намагалися зняти видовищний ролик для YouTube.

Вона вирішила, що не прострелить книжку, розташовану на рівні грудей 22-річного юнака, із 50-каліберної зброї.

Фото news.cgtn.com

У липні 18-річна дівчина з Каліфорнії сіла за кермо у нетверезому стані, не впоралася з керуванням – вилетіла з дороги й перекинула авто. Під час водіння вона робила пряму трансляцію в Instagram. Коли аварія уже сталася, вона продовжила знімати загиблу в ДТП 14-річну сестру.

Раніше на Харківщині у ДТП загинули 16-річна і 24-річна дівчата, одна з яких сіла у нетверезому стані за кермо, а інша транслювала поїздку в Instagram. Їм вдалося зафільмувати свою загибель у прямому ефірі.

У Росії блогер помирав у прямому ефірі YouTube від укусу отруйної змії.

Реклама:

Головне сьогодні