30-річний трансгендер народив дитину "без статі". ФОТО

— 14 грудня 2017, 09:47

30-річний Качі Салліван із США став першою людиною у світі, яка народила дитину "без статі" на 4 році терапії з переходу від жінки до чоловіка.

Качі із Феніксом. Фото mirror.co.uk

Більше того, трансгендер народив здорову дитину через 5 років після того, як дав життя першій дитині ще будучи жінкою, йдеться на The Mirror.

Завагітніти Качі вдалося під час перерви у гормональній терапії від 27-річного партнера на ім’я Стівен.

Фото mirror.co.uk

[L]Тепер у них народилася дитина, яку звуть Фенікс, і якій батьки вирішили офіційно не надавати жодної статі.

Вони збираються ростити її "гендерно нейтральною", аж доки вона не доросте до усвідомленого віку й не визначиться зі своєю статтю сама.

Качі уже має 5-річного сина Грейсона, якого народила від першого чоловіка до того, як почала процес переходу до іншої статі.

"Момент, коли дитина народилася й уперше закричала був просто неймовірним! Це дивовижно – знати, що дав життя ще одній маленькій людині", – розповів Качі.

Раніше йшлося, що трансгендер з Огайо (США) 18 місяців знімала свої перетворення із чоловіка на жінку під час гормональної замісної терапії.

У США живе родина трансгендерів, у якій син наважився стати дівчинкою, чим надихнув маму прислухатися до себе й почати перехід до чоловічої статі.

Фото mirror.co.uk

Чоловік-трансгендер із Фінляндії, який виношує дитину, через закони країни не може отримати соціальну допомогу.

Крім того, 34-річний чоловік-трансгендер народив сина у гей-парі, яка вже має 2 всиновлених дітей.

Також ішлося про те, що британці Хайден Кросс і Скотт Паркер обоє були народжені жінками, пізніше визнали свою чоловічу ідентичність й посварилися за те, хто першим народив дитину.

Реклама:

Головне сьогодні