У дитсадку в Харкові дітям казали, що Крим – це Росія. Адміністрація перепросила

— 29 січня 2018, 10:56

У харківському дитячому садку Dada SPACE під час вивчення теми "Україна" діти працювали з картою, на якій немає Криму.

Фото facebook.com

На відгук про нестачу півострова на мапі в адміністрації відповіли, що діти отримують інформацію в режимі реального часу, а зараз Крим – Росія.

[L]Світлини й коментарі під записом дитячого садка Dada SPACE у Харкові видалені, скріншотами фрагментів переписки та власне постом на Facebook поділилася волонтерка Вікторія Борзова.

"У міні-саду вивчали тeму "Україна". І всe було б добрe, та Україна на карті чомусь бeз Криму. Комeнтарі нeзручні під постом, звичайно, швидeнько потeрли, і можливість комeнтувати обмeжили.
Звeніть увагу на пояснeння: "Карта отображает ситуацию в режиме реального времени
..." – написала Борзова.

Фото facebook.com

Зараз сторінку Dada SPACE у Facebook видалено. Адміністрація закладу встигла перепросити за висловлювання про те, що Крим – це Росія.

"У цей непростий для країни час просимо не транслювати агресію на дитячий простір і з розумінням поставитися до цього жахливого непорозуміння. Проведено бесіду, винні покарані. Дякуємо за вашу активну громадянську позицію", – йдеться у відповіді, зверненій до "авторів агресивних та образливих відгуків на сторінці закладу".

Фото взяте з newsroom.kh.ua

У листопаді 2017 року у супермаркеті АТБ у Харкові касирка відмовилася обслуговувати військового ЗСУ українською мовою, сказавши, що Харків – це Росія.

Реклама:

Головне сьогодні