Instagram дня: цей боксер навчить вас справжньої людяності

— 17 березня 2018, 11:00

Інколи ми отримуємо тепло та турботу від того, на кого зроду б не розраховували.

30-річна Келлі Гартман із Нью-Йорку знала, що у неї ідеальна собака, але навіть не усвідомлювала настільки.

I swear she was happy to see me #reunited

Публикация от Suzie, Kushi, and Sunny (@suzie_and_kushi) 18 Ноя 2017 в 4:51 PST

Сузі – дев'ятирічна дівчинка породи боксер. Вона вірно супроводжувала Келлі в гірські походи та довгі автомобільні подорожі до узбережжя, ночувала разом з нею в автівках та й взагалі була чудесним компаньйоном в будь-якій затії.

Чотири роки тому Хартман, яка працює інженером на фрілансі, вирішила, що має час і хоче, разом зі Сузі, допомагати виховувати інших собак, які потребують допомоги.

З цією пропозицією дівчина звернулася до притулку для тварин Liberty Humane Society, однак там відповіли, що підходящих собак наразі не мають.

"Мене запитали, а як я ставлюся до котів, – розповіла Келлі The Mirror. – Я навіть не знала, що відповісти, бо була зовсім не кошатниця".

Suzie's back!

Публикация от Suzie, Kushi, and Sunny (@suzie_and_kushi) 26 Фев 2017 в 2:21 PST

Притулок пояснив, що у них є п'ятеро чотиритижневих кошенят, які потребують тепла та любові, щоб вижити та зміцніти. Дівчина погодився на них поглянути, й коли вгледіла крихітних та беззахисних тварин – вже не змогла розвернутися і піти.

Келлі принесла коробку з пухнастиками додому. За умовою, вона мала опікуватися ними до моменту, коли їх можна стерилізувати та прилаштувати у новий дім.

[L]"Коли я занесла коробку в будинок, Сузі почала скавчати і дивитися на мене великими виразними очима.

Я вирішила, що потримаю її в іншому приміщенні, адже коти і собаки не дуже ладять. Це всі знають", – розмірковувала Гартман.

Сузі було цікаво, що ж за дорогоцінний вантаж від неї ховають. Щоразу, коли Келлі виводила її на прогулянку, собака поглядала на коробку з кошенятами та скавчала.

Через кілька днів дівчина зрозуміла, що Сузі потрібно вже познайомити з гостями, тому попередньо відкрила коробку та дозволила їй підійти.

Good morning kittens! #wherespip

Публикация от Suzie, Kushi, and Sunny (@suzie_and_kushi) 30 Мар 2017 в 4:13 PDT

"Я спостерігала з острахом, як вона м'яко підійшла та просто сіла біля кошенят, дозволяючи їм вирішити, чи хочуть вони прийти до неї, – пригадує Келлі.

Кошенята ж підскочили, вилізли їй на спину, облизали її, а Сузі була просто взірцем спокою. Це була найдивніша річ, яку я коли-небудь бачила".

Незабаром гості ­– Вільям, Молі, Енді, Джесіка та Ешлі – виросли, їх віддали в добрі руки, однак Гартман і її вірна Сузі вже не змогли відмовитись від своєї ініціативи.

"This is mine now, Suzie." #igetwhatiwant

Публикация от Suzie, Kushi, and Sunny (@suzie_and_kushi) 7 Июн 2017 в 10:35 PDT

Ось вже чотири роки Келлі бере додому покинутих кошенят, а боксер ними опікується.

За цей час вони разом виростили понад 50 щасливих кішок та котів, двох навіть лишили собі.

У своєму Instagram дівчина публікує приголомшливі фотографії про справжню людяність у тваринному світі, тож не дивно, що її акаунт має вже понад 43 тисячі послідовників.

Thursday's are for throwbacks :) #backintheday #ineedkittens

Публикация от Suzie, Kushi, and Sunny (@suzie_and_kushi) 21 Сен 2017 в 10:15 PDT

Реклама:

Головне сьогодні