Надкушене яблуко й пошарпана коробка: від сексу до шлюбу відмовляли студентів Луцька

— 29 березня 2018, 14:08

У Луцькому педагогічному коледжі провели профілактичний захід про секс до шлюбу.

Волонтерка центру "Life" розповіла студентам третього та четвертого курсу "правду про інтимні стосунки до шлюбу", повідомляє Volynpost.

Фото: Волинь Post

Видання пише, що лекція називалася "Чистота дівчини", хоча у самому коледжі це заперечують і називають помилкою. Кажуть, що захід називався "Справжня любов чекає".

Cтудентам пояснювали втрату цноти на прикладі надкушеного яблука та потріпаної подарункової коробки, а також розповідали про те, що не варто робити аборти.

Фото: Волинь Post

У коледжі підтвердили, що такий захід у них пройшов, а

волонтери мають договір на проведення таких "профілактичних заходів із запобігання ранніх статевих стосунків та абортів" від місцевого управління освіти.

На парі студентам розказували, чому варто утриматися від інтимних стосунків до шлюбу:

1. Дошлюбні секс-стосунки можуть позбавити людину можливості пізнати справжнє кохання.

"Дівчина робить трагічну помилку, коли старається утримати кохання, вступаючи в інтимні стосунки. Справжня любов чекає!".

Фото: Волинь Post

2. Секс – не просто фізичний акт: "Ти і друга людина стаєте одним цілим. Чи зможеш після цього на 100% віддати себе своєму чоловіку (дружині), чи все життя будеш порівнювати його (її) з попередніми партнерами.

Сила чоловіка не в тому, скільки в нього було жінок, а скільком він відмовив заради однієї", – переконувала лекторка.

Фото: Волинь Post

3. Сексуальні стосунки до шлюбу – це втрата почуття власної гідності.

"Честь – єдина дорогоцінність дівчини. Це картина життя, живопис релігійності, вікно вихованості, душа чистоти та пристойності. Але мало в кого вона є… "Я цнотлива і я цим горджусь!" – слова гідні поваги, – сказала волонтер. – Закликаю вас прийняти тверде рішення берегти себе для свого чоловіка (жінки).

На прикладі надкушеного яблука і розтріпаної подарункової коробки волонтер центру продемонструвала, як неприємно отримувати те, чим користувалися до тебе, повідомляє видання.

На лекції також вчили, що повернути фізичну цноту неможливо, але отримати духовну незайманість може кожен, варто лише прийняти рішення берегти себе в чистоті.

На парі студентам також розповідали про те, що не варто робити аборти.

[L]За словами волонтерки, життя розпочинається в момент зачаття, "уже на 18-й день у дитини починає битися серце і це живе створіння має право на життя. Тому, аборт – це вбивство!".

Приходять з такими лекціями до студентів "рідко", кажуть у навчальному закладі.

Реклама:

Головне сьогодні