Навчання в Румунії - високі стандарти навчання®

— 18 квітня 2018, 10:40

Завдяки високоефективній системі вищої освіти та високим академічним стандартам, подвоєним різноманітними можливостям для освіти та роботи, Румунія стає привабливим місцем для іноземних студентів.

На сьогодні, понад 23 000 іноземних студентів вирішили навчатися в країні, відомій своєю багатою науковою спадщиною, яка пропонує найсучасніші умови, захоплююче студентське життя та сучасні дослідницькі можливості!

Велика різноманітність навчальних програм англійською, французькою, німецькою, румунською та іншими мовами, солідні університетські дипломи, визнані в усьому світі, а також найсучасніші можливості та дослідження - це деякі з причин, чому іноземні студенти обирають навчання в Румунії.

Румунія дає змогу студентам скористатися відомими університетськими традиціями, особливо в галузі науки, техніки, медицини, ділового адміністрування, інформатики та мистецтва.

Та є ще багато переваг вибору Румунії для навчання! Один з найбільш активних центрів для бізнесу в Європі, Румунія також пропонує можливості для неповної зайнятості для своїх іноземних студентів. Більше того, Румунія вважається однією з найбезпечніших країн Європи, де рівень злочинності дуже низький.

Крім того, 210 сонячних днів на рік дають можливість для різноманітних занять на свіжому повітрі, подвоєних багатим та динамічним культурним і суспільним життям, а також різними музеями, театрами, фестивалями, концертами, що роблять Румунію ідеальним вибором для іноземних студентів!

Румунія - особливо цікавий варіант для студентів зі Східної Європи, наприклад, українців, бо розташування країни дозволяє їм легко добратися до основних міст проживання за допомогою автомобільних або прямих авіа рейсів. Проживаючи в Румунії, іноземні студенти мають можливість скористатися численними туристичними зв'язками та відвідувати великі європейські міста, до яких можна дістатися всього за кілька годин за доступними цінами.

Сама Румунія є прекрасним місцем для подорожей, будучи осередком 8 об'єктів світової спадщини ЮНЕСКО та різноманітних туристичних визначних пам'яток, починаючи з історично значущих замків та церков до гір, дельти або морського узбережжя. Трансільванія, де народилася легенда про Дракулу, дельта Дунаю та її унікальне біорізноманіття, проїзд по одній з найкращих висотних автодоріг у світі - це тільки деякі туристичні визначні пам'ятки, з якими познайомляться іноземні студенти під час перебування в Румунії.

Поспілкуватися із представниками румунських вищих навчальних закладів ви можете з 19 по 21 квітня в Українському Домі, за адресою: Київ, Хрещатик, 2.

PROMOTED

Реклама:

Головне сьогодні