Рекордсменці планети з пауерліфтингу подарували квартиру в Києві

— 28 квітня 2018, 10:00

4 рази поспіль виграти Всесвітні ігри, стати багаторазовою чемпіонкою світу і Європи з пауерліфтингу, встановити десятки світових рекордів, щодня піднімати тонни заліза на тренуваннях – і нарешті отримати не тільки визнання і любов, але й вагому допомогу.

Лариса Соловйова – найкраща спортсменка Всесвітніх ігор-2017

Лариса Соловйова, про чиї успіхи не раз писала "Українська правда. Життя", отримала двокімнатну квартиру в Голосієвському районі Києва від мерії міста.

Вже за 2 місяці новий будинок буде введений в експлуатацію.

[L]Лариса, яка сама родом з Полтави, попередні 12 років разом з донькою жила в орендованій квартирі на окраїні міста. Самотужки придбати житло можливості не було.

Свого часу легендарній спортсменці, яку шанують у всьому світі, щоб продовжити тренування, довелося навіть продати машину.

У минулому році Соловйову визнали найкращою спортсменкою Всесвітніх ігор-2017. Влітку минулого року вона, не зважаючи на травму спини, за сумою трьох вправ підняла більше 600 кілограм.

До цих ігор вона ще тричі завойовувала золото Всесвітніх ігор, найбільш престижних змагань в не олімпійських видах спорту – у 2005, 2009, 2013.

Після вручення квартири Ілля Шевляк, президент Спортивного комітету України зазначив: це гарний приклад для мерів інших міст, адже такі відзнаки – потужна мотивація для українських спортсменів.

Роксана Касумова, "Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні