Підпільний міні-завод виготовляв туалетний папір на Львівщині. ВІДЕО

— 19 червня 2018, 10:36

Виявляється, туалетний папір теж можна сфальсифікувати.

Як повідомляє поліція Львівщини, у Буському районі підпільний міні-завод виготовляв паперові рушники, серветки і туалетний папір.

На товари незаконно наносили логотипи відомого виробника туалетного паперу.

Паперові вироби підпільно виготовляли за допомогою 4 промислових станків з завезеної сировини.

Правоохоронці встановили та припинили діяльність "перевалочного майданчика" з магазином-складом для гуртової реалізації фальсифікату.

Не ринок не випустили товару на 180 тисяч гривень.

Під час обшуків виявили та вилучили промислові станки та 40 тисяч одиниць фальсифікованої паперової продукції загальною вартістю понад 400 тисяч гривень.

Встановили організатора та осіб, причетних до незаконного виробництва.

Це була спільна операція працівників Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління поліції Львівщини та за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Кримінальне провадження відкрите за ч.3 ст.177 (порушення прав на винахід, корисну модель, промисловий зразок, топографію інтегральної мікросхеми, сорт рослин, раціоналізаторську пропозицію) КК України.

Наразі встановлюють джерела постачання сировини для виготовлення фальсифікату, місце виготовлення поліграфії та мережу збуту виготовленої на міні-заводі продукції.

Підозрюваним загрожує штраф або позбавлення волі від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до 3 років або без такого та з конфіскацією та знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувались для її виготовлення. Досудове розслідування триває.

Реклама:

Головне сьогодні