Про що говорити на першому побаченні: 19 цікавих тем

— 18 серпня 2018, 11:00

Перше побачення – це завжди важлива подія.

Фото avemario / Depositphotos

Іноді ця зустріч відбувається природньо. Та трапляється це не завжди.

Тому важливо заздалегідь подумати, про що ви будете говорити, а про що ліпше помовчати.

Lifehack склав список 19 тем, які дозволять ліпше дізнатися людину і уникнути незручного мовчання.

  1. Визнайте, що ви трохи нервуєтеся. Зробіть це на початку побачення. Тоді більш імовірно, що і друга людина визнає те саме. Це допоможе зняти напругу і покращить настрій.
  2. Де ти виріс та що називаєш своїм домом. Це чудовий спосіб дізнатися, де хто народився і де відчуває себе, як вдома. Крім того, ця тема допоможе зрозуміти, де співрозмовник жив протягом усього життя.
  3. Чи є у тебе улюблене місце. Деяким людям подобаються пляжі, а деяким – гори. Хтось велике місто, а хтось – ліси.
  4. Що ти хочеш встигнути зробити перед смертю. Деякі люди мають такий список справ, у якому намагаються кожні кілька років викреслювати те, що вони вже зробили. Інші люди такого списку не мають, але у них є кілька ідей, які вони хотіли б втілити у життя. Завжди цікаво дізнатися мрії і цілі іншої людини. Іноді завдяки цьому у вас можуть виникнути нові власні ідеї.
  5. Найстрашніше, що ви коли-небудь робили. Для деяких людей найстрашніше – робити промову перед сотнями людей. А хтось боїться літати на літаках.
  6. Запропонуйте випити. Це не обов’язково має бути алкоголь або пиво. Сьогодні багато людей добре знаються, наприклад, на каві і люблять її.
  7. Що змушує тебе сміятися. Це може бути комедія, відео з котиками, сміх дитини тощо.
  8. Чим тобі подобається займатися в неробочий час. Можливо, тренуватися, а можливо – ходити на концерти.
  9. Ким є люди з твоєї родини. Деякі люди дуже близькі до своїх членів своїх родин, незважаючи на те, чи то їхні діти, чи брати і сестри. А є такі люди, які не спілкуються зі своїми рідними і створили або хочуть створити свою сім’ю.
  10. Чи любиш ти готувати, якщо так, то що саме. Хтось любить готувати на грилі, хтось – експериментувати з різними запеченими справами.
  11. Чи спілкуєшся ти з друзями свого дитинства. Це може бути веселою темою для розмови. Якщо співрозмовник дійсно продовжує у дорослому житті контактувати з друзями дитинства, обговорення цього може дати уявлення про дитинство в цілому.
  12. Якою дитиною ти був. Це чудовий спосіб дізнатися про юність співрозмовника: був він класним "клоуном", хуліганом чи дуже сором’язливим.
  13. Який твій улюблений фільм.
  14. Яка робота твоєї мрії. Деякі люди вже мають роботу своєї мрії. Але більшість людей все ще шукають її. Навіть якщо людині справді подобається своя робота, може бути кілька речей, які вона хотіла б покращити.
  15. Яка твоя улюблена хатня справа. Хатні справи займають суттєву частину нашого повсякденного позаробочого життя. Хтось з задоволенням прибирає ванну кімнату, а хтось ненавидить пилосмок. Це цікава тема для розмови.
  16. На що тобі подобається витрачати гроші. Є люди, яким подобається шопінг, є такі, які збирають музичні колекції, а є ті, хто більш за все обожнюють подорожувати.
  17. Як ти проводиш свої вихідні та відпустки.
  18. У яких сферах ти знаєшся найкраще.
  19. Опиши свій ідеальний день. Для декого найкращий варіант – день на пляжі. А хтось просто мріє весь день дивитися серіал або провести час з рідними.
Реклама:

Головне сьогодні