Що робити з хутром, яке ви більше не носите. І чому його взагалі не варто носити

— 19 лютого 2019, 14:55

Використання хутра з ознаки розкоші поступово перетворюється на ознаку поганого смаку та жорстокості.

Але що робити, якщо ви купили хутряну річ ще до того, як усвідомили це?

В UAnimals вирішили зробити хід конем і організувати акцію, яка дозволить передати хутряні речі безхатченкам та малозабезпеченим.

Фото:Gledriius/Depositphotos

"Усвідомивши кривавість хутра, носити його далі ви точно не зможете.

Але що з ним робити? Викинути? Швидко, але не ефективно.

Продати? Сумнівно, бо повторне використання хоч і врятує якусь кількість життів, але покупець продовжить популяризувати криваве жлобство", – пишуть на сторінці UAnimals у Facebook організатори акції.

Безхатченкам та малозабезпеченим теплий одяг потрібен не для понтів, а для виживання. Окрім того, вони не будуть популяризувати хутро і навіть позбавлять цей "матеріал" сакральності та елітарного статусу.

Для реалізації задуму зоозахисники домовилися про партнерство із фондом "Жизнелюб". У колаборації організацій усі зібрані речі будуть марковані для убезпечення від перепродажу та передані малозабезпеченим.

Якщо ви загорілися бажанням віддати своє хутро, то зможете зробити це у неділю, 24 лютого о 12:00.

Саме тоді відбудеться Всеукраїнська антихутряна акція. За ініціативи гуманістичного руху UAnimals подія одночасно пройде у 10 містах України: від Львова до Дніпра, від Одеси до Харкова.

У Києві учасники акції зберуться на Софійській площі.

Нагадаємо, всеукраїнська антихутряна акція UAnimals має три основні цілі:

  1. Закликати українців відмовитися від натурального хутра. Організатори переконані, що саме зменшення попиту на кривавий матеріал є основним інструментом порятунку тварин.
  1. Закликати депутатів заборонити в Україні хутряні ферми. Прямо зараз парламентарі мають змогу підтримати законопроект 10019, створений в рамках кампанії хутроoff.
  1. Закликати дизайнерів та магазини відмовитися від використання та продажу натурального хутра. Як члену світового Fur Free Alliance, за останній рік UAnimals вдалося домовитися про відмову від кривавого матеріалу з 18 дизайнерами Ukrainian Fashion Week.

Вас також може зацікавити:

Ми не хочемо втрачати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на нашій сторінці у Facebook.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я.

Реклама:

Головне сьогодні