6 місць де навчать сексу: у Києві та не тільки

Слово "секс" більше не викликає шаленого ніяковіння чи збентеженості серед сучасних українців.

Останні роки про нього говорять все частіше та відвертіше. Зокрема, поширюючи сексуальну освіту.

Сексуально-освітня сфера втратила свою таємничість та консерватизм. Знайти можна і онлайн-курси, майстер-класи, лекції, блоги та, навіть, тренінги та практичні заняття з інтимного розвитку.

Розмаїття свідчить, що попит на інформацію сексуального характеру продовжує зростати, "Українська правда. Життя" зібрала найпопулярні проекти, де можна знайти інформацію про це.

Здебільшого вони столичні, але деякі доступні онлайн для всієї України.

1

"Sex Education" – не нудні лекції про секс

Спільнота Sex Education Week є джерелом унікальної інформації, пов’язаної з сексуальним життям.

Теми лекцій різноманітні: як формувалася сексуальна мораль, сексуальна драматургія в кіно та в житті, поліаморія "за" та "проти", захист від насилля і навіть – сексуальне обличчя війни.

Серед авторів лекцій – медики, психологи, історики та юристи. А отже, інформація тут висвітлюється з різних боків.

Нудно точно не буде. Свідчення тому – тисячі підписників сторінки у Facebook та переповнені конференц-зали, де проводяться змістовні та відверті лекції.

2

"Sex.Ed.Coffee" – найсексуальніша кав’ярня

Відчути справжній сексуальний голод можна відвідавши першу сексуально-освітню арт-кав’ярню "Sex.Ed.Coffee".

Затишний інтер’єр закладу на Подолі доповнюють картини з еротичними зображеннями, які можна вільно придбати на згадку про це романтичне місце.

[BANNER1]

Вражають також пристрасні креативні назви страв та напоїв в меню кав’ярні: "прелюдія", "кавова спокуса", "відвертий латт-ерос", "солодка розпуста" та багато інших.

Лекції з сексуально-освітньою спрямованістю від закладу вже користуються великим попитом не лише серед киян, а й гостей столиці. Невдовзі тут також відкриється музей сексу.

3

Woman Insight – секс-тренування

"Кохання – річ не проста, ним займатися треба", – вважають розробники різноманітних сексуальних курсів та тренінгів.

Зокрема, навчає сексу центр розвитку Woman Insight. Тут на вибір пропонуються курси сексуального фітнесу для інтимних м’язів або ж сексуального мистецтва.

Лекції присвячені 44 оральним та 48 мануальним технікам, мистецтву зваблення, дотиків, масажу та багато іншого.

Вдале поєднання теоретичних та практичних занять протягом місяця, допоможе опанувати усі тонкощі відмінного сексу та стати справжнім сексуальним гуру.

Додатково пропонуються спеціальні курси для сильних та пристрасних чоловіків, що бажають досягти вищого пілотажу в сексуальних іграх.

4

Drugstore – безпека в сексі понад усе

Кожен, хто відвідає сайт Drugstore відразу порине в атмосферу таємничої пристрасті.

Відверто провокативна анімація на головній сторінці сайту підкреслює, що проект створений для сміливих та розкутих людей, які розуміють, що означає справжнє сексуальне задоволення.

Втім, мета проекту – це формування здорового підходу до сексуального життя, де насамперед говорять про безпеку. Відвідувачам пропонується пройти тест та оцінити власну схильність до ризиків інфікування ВІЛ та захворюваннями, що передаються статевим шляхом.

Головний меседж: "Немає презервативу – немає сексу", підкріплений повчальними історіями з реального життя, відповідями фахівців на поширені питання.

5

Блог Юлії Гайворонської – про секс без обмежень

Серед авторів, які насмілились висвітлювати у своїх публікаціях інтимні теми, особливе місце належить київській блогерці Юлії Гайворонській.

На її особистому сайті кожен зацікавлений читач знайде свою тему. Юлія відверто говорить про будь-який рівень сексуальної відкритості, починаючи від романтичної закоханості та закінчуючи вибором спеціальних аксесуарів для яскравого сексу.

[BANNER2]

"Сексуальні бажання – це природньо, секс – це прекрасно, сексуальних фантазій не варто соромитися", – стверджує Гайворонська.

Її блог вартий уваги, а майстер-класи сподобаються тим, хто не боїться експериментувати та шукає нових відчуттів.

6

"Сексуальна освіта" – дорослі розмови для підлітків

Популярність теми сексуальних відносин серед підлітків дещо приголомшує батьків, яким буває важко усвідомити, що діти виросли і стоять на порозі дорослого життя.

Мета цього курсу не залякувати підростаюче покоління негативними наслідками, а допомогти розібратися. А також пояснити, що секс – це дуже важлива складова життя людини, як фізичного, так і емоційного.

Курс "Сексуальна освіта" буде не зайвим юнакам та дівчатам, їхнім батькам та педагогам. Він створений із залученням психологів, медиків та лідерів громадської думки.

Тема справді делікатна, тому, в жодному разі, не слід силоміць нав’язувати цей курс, – нехай дитина сама вирішить, коли їй буде цікаво та зручно вивчити цю тему. Усьому свій час.

Настася Князева, спеціально для УП.Життя

Вас також може зацікавити:

11 причин, чому пеніс може боліти під час або після сексу

Чому секс зранку корисний та 6 поз, які у цей час можна спробувати

А тут секс-терапевти розповідають про поширені інтимні фантазії, які розповідають їм клієнти

Ознайомтеся також з міфами про безпечний секс, про які варто забути

Для більшої впевненості почитайте відповіді сексопатолога на 10 запитань про секс, які соромно поставити відкрито

Головне сьогодні