Coca-Cola побудує новий дитсадок у Богданівці на Київщині, що було під окупацією®

— 9 серпня 2022, 22:08
Зруйнований під час окупації дитсадок. Фото: Coca-Cola

Coca-Cola активно допомагає Україні під час війни. Цього разу на меті в компанії відбудова зруйнованого дитячого садка на Київщині.

Село Богданівка входить до Великодимерської територіальної громади. Саме на цій території близько 25 років і працює завод Coca-Cola. Наразі в Богданівці практично знищена вся сільська соціальна інфраструктура: сильно пошкоджені школа та місцева амбулаторія і зруйнований дитячий садочок.

Фото: Coca-Cola

Оскільки громада визначила дошкільний заклад, як найбільш нагальну потребу, Coca-Cola у першу чергу інвестує саме в відбудову дитячого садочка. І в цьому сенсі є хороша новина: новий дитсадок не тільки буде розрахований на більшу кількість вихованців, а й максимально прилаштований для дошкільної освіти і відпочинку дітей. Також однією з обов’язкових вимог при проєктуванні цього закладу є наявність надійного укриття.

Інвестиції Coca-Cola у цей проєкт відбудови становлять 1,1 млн доларів.

"Доля подарувала нашим мешканцям щастя жити у мальовничій місцевості. Але доля послала нам і жахливе випробування, яке ми гідно витримуємо. Свої зусилля об’єднали люди, влада, підприємства нашої громади. Coca-Cola збудує для нас дитячий садок, і у Богданівці зазвучить голосний дитячий сміх. Це сильна відповідь тому злу, яке прийшло на нашу землю", – сказав Голова Великодимерської ОТГ Анатолій Бочкарьов.

Як тільки Броварщину було звільнено, Coca-Cola оперативно почала працювати над відновленням власного виробництва. Вже на початку травня завод запрацював з урахуванням вимог до якості та безпеки. Окрім того, від початку війни компанія зберегла усі робочі місця.

"У такі безпрецедентно важкі часи ми робимо все, щоб служити українському суспільству, незважаючи на будь-які перешкоди. Ми відновлюємо бізнес-процеси та інвестуємо у відбудову місцевої громади", – прокоментував Константінос Спанудіс, генеральний директор Coca-Cola HBC в Україні, Вірменії та Молдові.

Фото: Coca-Cola

Понад 1,14 мільйона літрів продукції Coca-Cola з перших же днів війни було доставлено у ті точки, де відчувалася гостра потреба. Під час війни багато співробітників компанії стали волонтерами як за своєї ініціативи, так і за підтримки компанії.

Наразі The Coca-Cola Company, Coca-Cola HBC, інші партнери-ботлери, а також Фундація Coca-Cola взяли на себе зобов’язання виділити понад 18,5 мільйонів доларів для підтримки своїх локальних працівників та масштабних зусиль з гуманітарної підтримки України.

Більше того, компанія зараз зосереджена на забезпеченні життєво необхідними продуктами харчування та водою тих українців, які цього потребують, а також надає допомогу переміщеним особам.

Головне сьогодні