Не ховайте геніальність вдома! У столиці і регіонах проведуть наукові пікніки

— 24 травня 2016, 10:56

"Ви займаєтесь науковим дослідженням і хочете показати його всім? Ви до ночі паяєте у себе в кімнаті роботів? Ви знаєте, як цікаво показати закони фізики, хімії, математики? Ви можете розказати про економіку і історію так, що дух захоплює? Не ховайте свою геніальність вдома! Приходьте на наукові пікніки!", – закликають організатори на порталі greencubator.info.

До участі запрошуються команди ВУЗів, дитячих гуртків, шкіл, стартапи, окремі науковці та винахідники – всі хто хоче поділитись власними здобутками і заохотити відвідувачів наукових пікніків займатись наукою і технікою.

Ви займаєтесь науковим дослідженням і хочете показати його всім?

Наукові пікніки відбудуться у Харкові 10 червня, у Києві 28 травня, а також у Львові, Тернополі, Кривому Розі, Дніпропетровську, Луцьку, Дубно та знову у Києві та Харкові у вересні.

На пікніках не подаватимуть теорію, а захоплюватимуть, розважатимуть, розкриватимуть таємниці фізики, хімії, біології та інших сфер науки.

На пікніках не подаватимуть теорію, а захоплюватимуть, розважатимуть, розкриватимуть таємниці

Окрім технологічно складних, частина експериментів будуть базуватися на зовсім буденних предметах: м’ячі, клей, фарби, повітряні кульки чи навіть соломки для напоїв. Таким чином кожен може з легкістю повторити експеримент вдома.

Наукові пікніки відбудуться у Харкові 22 травня, у Києві 30 травня

Для участі потрібно до 15 травня заповнити анкету.

З приводу будь-яких питань пишіть на сторінку або на email [email protected]

Реклама:

Головне сьогодні