В Україні запустили безкоштовні онлайн-курси з аналізу даних

— 4 липня 2016, 12:04

Про це "Українській правді. Життя" повідомив один із співзасновників курсів Іван Примаченко.

Це будуть "Аналіз даних та статистичне виведення на мові R" від фахівця з даних компанії Ciklum Анастасії Корнілової, "Машинне навчання" від інженера по розробці систем машинного навчання компанії VideoGorillas Олеся Петріва, "Візуалізація даних" від фахівця з візуалізації даних і журналістики даних, засновника порталу texty.org.ua Анатолія Бондаренко та "Обробка та аналіз великих даних", викладача якого буде анонсовано додатково.

Prometheus відкрив реєстрацію на цикл з чотирьох безкоштовних масових онлайн-курсів з аналізу даних. Фото royalty/Depositphotos

Аналіз даних – дисципліна, що займається збором, вивченням та прийняттям рішень на основі аналізу великих обсягів даних про державу, суспільство та оточуючий світ.

Він дозволяє виявити невидимі закономірності і революційно покращити процес прийняття рішень в державному управлінні, охороні здоров’я, освіті, економіці, бізнесі та майже всіх інших галузях людської діяльності.

Аналіз даних став важливою складовою найбільш передових технологічних розробок: від розпізнавання мови комп’ютерами до роботизованих автомобілів.

[L]Авторитетне видання Harvard Business Review назвало аналітику даних "найбільш привабливою професією XXI століття".

Цикл масових безкоштовних онлайн-курсів "Аналіз даних" розрахований на те, щоб створити першу загальнодоступну українську навчальну програму з аналізу даних.

Успішне завершення всіх курсів цієї навчальної програми дозволить слухачам отримати достатній обсяг знань та практичних навичок, щоб претендувати на посаду молодшого аналітика даних.

Зареєструватися можна тут.

Реклама:

Головне сьогодні