Чудо-намет за 16 хвилин зібрав потрібну суму на Kickstarter

— 17 серпня 2016, 12:30

Проект був запущений на платформі 15 серпня і уже зібрав понад 190000 фунтів.

Cinch! створив англієць Джейк Джексон. Розроблений намет має каркас, який розкривається сам менш ніж за одну хвилину.

Він здатен розмістити від 2 до 4 осіб, повністю водонепроникний, оснащений сонячною панеллю з акумулятором, вентиляційною системою та двома USB-портами для підзарядки смартфонів, ліхтариків та інших ґаджетів.

До того ж, Cinch! – найбільший у своєму класі.

Стіни намету двошарові, щоб запобігти утворенню конденсату, а зовнішній тент виготовлений із тканини з гідроізоляцією 4000 міліметрів H2O (для порівняння, в звичайних наметах найчастіше цей показник становить 3000 міліметрів), пише ain.ua.

Однак і на цьому перелік зручностей не закінчується: кріплення намету оснащені світлодіодами, а шнури відбивають світло, щоб їх було видно вночі і ніхто не спіткнувся об натягнуту мотузку. Всередині намету – 2 LED-ліхтарики.

Cinch! трохи важчий, ніж звичайний намет. Двомісний запакований варіант важить 5 кілограмів, у той час як звичайна вага такого намету – 3,5-4 кілограми.

Стіни намету двошарові, щоб запобігти утворенню конденсату, а зовнішній тент виготовлений із тканини з гідроізоляцією. Фото kickstarter.com

За умовами кампанії, двомісний варіант Cinch! отримає той, хто профінансує проект на 190 фунтів. Ще 90 доларів потрібно додати для отримання сонячної батареї і 55 – для тенту, що відбиває тепло.

Доставку наметів планують налагодити вже в лютому 2017 року.

Це вже другий проект Джейка Джексона, перший з успіхом був запущений на Kicstarter 2014 року.

Реклама:

Головне сьогодні