Prometheus запускає бухгалтерські курси від провідних компаній

— 1 грудня 2016, 10:35

Цього разу авторами курсів є не університети, а компанії-лідери в цих галузях. Курси створила одна з найбільших у світі аудиторсько-консалтингових компаній EY (раніше - Ernst & Young) та провідна українська цифрова агенція з питань маркетингу Postmen, що працювала з такими клієнтами як Нова Пошта, Lifecell та Bukovel.

Про це повідомив співзасновник Prometheus Іван Примаченко на Facebook.

Курс "Бухгалтерський облік для початківців" компанії EY в Україні буде цікавий всім, хто хоче сформувати власне бачення фінансової складової підприємства, зрозуміти необхідні для економічної діяльності бізнес-процеси, розширити знання з бухгалтерського обліку та на практиці скласти фінансову звітність.

[L]Слухачі отримають можливість пройти весь процес від створення уявної виробничої компанії до випуску її першої фінансової звітності.

Курс "Цифровий маркетинг", що читає засновник агенції Postmen Ярослав Ведмідь, розповість слухачам про те, як змінюється поведінка споживачів в інтернеті та які нові моделі створення вартості виникають.

Слухачі також дізнаються, як змінюються стратегії компаній з огляду на зменшення вартості створення контенту, як сайти перетворились з нових медіа в нові маркетплейси, як планувати онлайн-кампанії, які досягають бізнес-цілей, та як будувати бренди в епоху цифрового маркетингу.

Всі набуті знання будуть тестуватися на кейсах українських компаній.

Реклама:

Головне сьогодні