Лоу-кост Ryanair може почати літати в Україну навесні

— 24 січня 2012, 17:52

Про це заявив вiце-прем'єр-мiнiстр iнфраструктури Борис Колеснiков за пiдсумками зустрiчi з представниками авiакомпанiї Ryanair в Києвi у вівторок, повідомляє Інтерфакс.

"Цими першими рейсами, найiмовiрнiше, будуть рейси з Францiї та Великої Британiї до Львова та Донецька", - повiдомив Колеснiков.

Мiнiстр також зазначив, що українському авiацiйному ринку необхiдна конкуренцiя, i вихiд такого потужного гравця як Ryanair позитивний для ринку.

Вiдповiдаючи на запитання про цiнову полiтику на нових рейсах, Борис Колеснiков наголосив, що "цiновi категорiї всiх обрадують".

Водночас мiнiстр наголосив, що українським пасажирам доведеться звикати до певних умов, оскiльки квитки на рейси Ryanair можна буде придбати тiльки через Iнтернет.

Ryanair – iрландська бюджетна авiакомпанiя, заснована в 1985 роцi. Ryanair була першою бюджетною авiакомпанiєю, заснованою в Європi.

Ryanair обслуговує 141 аеропорт у 26 країнах Європи (Португалiя, Iспанiя, Францiя, Iталiя, Велика Британiя, Швецiя, Норвегiя, Данiя, Бельгiя, Нiмеччина, Нiдерланди, Польща, Словаччина) та Африки.

Основнi аеропорти: Малага, Альгеро, Алiканте, Бергамо - Орiо аль Серiо, Бiрмiнгем, Брiстоль, Братислава, Париж - Бове-Тiлль, Рим - Чампiно, Брюссель - Шарлеруа, Дублiн, Жирона - Коста Брава, Гетеборг, Франкфурт - Хан, Лiверпуль, Лондон - Лутон, Лондон - Станстед, Мадрид - Барахас, Марсель - Прованс, Дюссельдорф, Стокгольм - Скавста, Порту, Глазго, Пiза - Галiлео Галiлей, Рига, Шеннон, Осло - Сандефьорд, Тревiзо, Валенсiя, Варшава, Корк, Ноттiнгем - Iст Мiдлендс.

Реклама:

Головне сьогодні