З’явився новий туристичний сайт з маршрутами по Києву, створений волонтерами

— 23 травня 2014, 18:06

Сайт ставить за мету розказати просто, але достовірно з історичної точки зору про пам’ятки Києва. А також зробити це трьома мовами – українською, російською та англійською.

"Сайт VisitKiev.ua був створений нами на волонтерських засадах. Метою проекту є популяризація Києва, як нової столиці, що буде відкрита для всього світу. Сьогодні в Україну прийшла війна. Кількість туристів в Києві різко скоротилася. Але життя рано чи пізно переможе, а наша столиця – розквітне!", - каже керівник проекту Денис Семигін.

Головна ідея VisitKiev.ua – порадити киянам та гостям міста головні маршрути по центру Києва, якими можна пересуватися, щоб побачити центральні київські пам’ятки.

За словами Дениса, волонтери спробували розказати про пам’ятки Києва просто, але достовірно з історичної точки зору, залучивши до роботи над сайтом експертів з історії Києва.

"Ми намагалися зробити не каталог, а відібрати місця, які варті уваги. Тому ми сформували перелік ресторанів, готелів та магазинів, які ми рекомендуємо для відвідування. Найкращі місця ми позначили як "Вибір VisitKiev.ua". Критерієм є суб’єктивна думка авторів сайту та експертів. Перевага надавалася об’єктам, які розташовані у центральній частині міста, зважаючи на зручність для туристів", - пояснює Самигін.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні