Послуга "Авіа + Готель" від TICKETS.UA: економія часу і грошей

Український лідер продажу тревел-послуг онлайн TICKETS.UA представив нову послугу для мандрівників, що дозволяє забронювати номер в готелі одночасно з придбанням квитка на літак.

Тарифи на авіаквитки в рамках сервісу "Авіа + Готель", в середньому на 5-8% нижче звичайних. На окремих напрямках розмір знижки може досягати 15%.

Новий сервіс призначений в першу чергу для самостійних мандрівників - категорії туристів, яка стрімко розвивається в Україні. "Авіа + Готель" дозволяє скомбінувати в одному замовленні дві найпоширеніші тревел послуги.

Переваги нової послуги "Авіа + Готель" від TICKETS.UA

1. Низькі тарифи на авіаквитки

Завдяки індивідуальним домовленостям з авіакомпаніями TICKETS.UA пропонує користувачам нової послуги авіаквитки за спеціальними тарифами. Розмір знижок на перельоти становить від 5-8 до 15% від звичайної вартості.

2. Свобода в плануванні подорожі

Ще один пункт домовленостей TICKETS.UA з авіакомпаніями - гнучкі умови обміну і повернення авіаквитків, придбаних в рамках послуги "Авіа + Готель". При їх здачі або зміну дати перельоту мандрівникові не доведеться платити великі штрафи або втрачати до 100% сплаченої суми, як це часто відбувається при купівлі дешевих авіаквитків зі стандартними умовами тарифів.

3. Широта покриття

У новому сервісі задіяні провідні авіакомпанії світу: KLM, Lufthansa, Air France, Austrian Airlines, Brussel Airlines, МАУ, Aeroflot. Рейсами авіакомпаній-партнерів покриті всі основні напрямки для туристичних та ділових поїздок.

4. Співпраця зі світовими лідерами

TICKETS.UA пропонує своїм користувачам контент від світового гіганта онлайн-бронювання готелів Booking.com. У базі доступні більше 400 тисяч об'єктів - від невеликих сімейних готелів до апартаментів в 5-зіркових готелях. Користувачам TICKETS.UA не знадобиться платити яких би але не було додаткових зборів при бронюванні готелів у рамках послуги "Авіа + Готель".

5. Економія часу

Користувачеві досить один раз ввести умови пошуку (пункти призначення, дати перельоту) для того, щоб система відобразила список авіарейсів, ранжируваних за ціною, рейтингу авіакомпаній і кількістю пересадок, а також список готелів з можливістю ранжування по рейтингу, ціною і зірковості.

Запуск нової послуги прокоментував засновник і керівник TICKETS.UA Сергій Кравець: "Розробляючи новий сервіс, ми керувалися в першу чергу зручністю наших користувачів. Згідно зі статистикою, більше 60% мандрівників, які набувають авіаквитки онлайн, шукають для цієї ж поїздки номер в готелі. Ми перші, хто запропонував клієнтам не тільки не витрачати час на пошук і оплату двох окремих послуг, а й економити гроші, бронюючи одночасно авіаквиток і номер у готелі ".

ТОВ "TICKETS.UA" - лідер у сфері онлайнових продажів транспортних і туристичних послуг в Україні. Компанія також працює в Росії, Білорусі, Польщі та Азербайджані.

Перший авіаквиток на TICKETS.UA був проданий в 2009 році. В даний час спектр надаваних послуг значно розширено: авіа-, жд-та автобусні квитки, бронювання готелів, придбання турів, оформлення страхових полісів.

У 2013 році річний дохід компанії склав 120 млн. доларів. За підсумками року журнал Forbes поставив TICKETS.UA на 2-е місце в рейтингу найбільших компаній Уанету. У травні 2014 сервіс переступив позначку в 2 мільйони пасажирів.

Кредо TICKETS.UA - комплексний супровід пасажира на всіх етапах поїздки.

Реклама:

Головне сьогодні